από Tsakas » Τρί Αύγ 16, 2022 2:17 pm
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σωστά Πάνο,,, δεν έχω να προσθέσω τίποτε παραπάνω εκτός απο το ότι ΔΕΝ κάνω τον εξυπνίδη γενικά και ΔΕΝ μιλάω αν δεν γνωρίζω κάτι καλά
Έβαλα την ιδιότητα μου στο προφίλ μου γιατί είδα ότι και άλλοι το έχουν κάνει και γιατί δεν φοβαμαι να το ανακοινώσω,, χαχα
Α, και τις περισσότερες φορές, εμείς οι "μηχανολόγοι" είμαστε κακοί πελάτες και μπελάδες για τα συνεργεία , γιατί βλέπουμε, καταλαβαίνουμε , ρωτάμε γιατί και πως κλπ...
Εγω προσωπικά έχω δουλέψει σε οχήματα και κάτι σκαμπάζω ,,, το καλό με μένα ήταν ότι ημουν και είμαι μηχανικός πεδίου και εργοταξίου και όχι μηχανικός γραφείου και της θεωρίας. Τα λερώνω τα χεράκια μου και μάλιστα πολύ. Έμαθα και μαθαίνω ακόμη, πάρα πολλά απο το τεχνικό προσωπικό. Αυτή είναι και η ομορφιά της ομάδας. Όλοι μας δουλεύουμε μαζί (μηχανικοί και τεχνίτες), για κοινό σκοπό και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και καλύπτει ο ένας τον άλλο. Είμαστε όλοι μας μάχιμοι και κάνουμε και πολύ επικίνδυνη εργασία. Κανείς δεν κάθεται στο air condition για να υπογράφει και να δίνει εντολές. Δεν περισσεύει κανείς απο την πρώτη γραμμή.
Πάντα στην καριέρα μου δεν λειτουργούσα ανταγωνιστικά αλλά συνεργατικά και έτσι έμαθα πολλά και κέρδισα και την εκτίμηση των τεχνιτών μου. Αγαπώ πολύ τα μαστοράκια μου,, είναι σαν οικογένεια για μένα μετά απο τόσα χρόνια που είμαστε μαζί.
Αλλά, πάντα σεβασμό στα μαστόρια που παλεύουν με τα σίδερα,,,,
Τελευταία επεξεργασία από
Tsakas και Τρί Αύγ 16, 2022 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αν δεν δοκίμασες ποτέ ο ίδιος κάτι, μη το χλευάζεις και μη το απορρίπτεις