εδέησα να επανέλθω στα εγκόσμια και πάλι...

Ελπίζω να μην σας κουράσω, αλλά οι φωτογραφίες που θέλω να μοιραστώ με όλους σας είναι πολλές!
Προσπάθησα να κόψω όσες (από τις 612 που τράβηξα) πίστευα ότι δεν θα είχαν ενδιαφέρον, αλλά και πάλι...

Πρίν ξεκινήσω, θέλω να πω ότι έριξα μια ματιά στο τι είχε προηγηθεί στο θέμα της εκδρομής μας και... έπαθα πλάκα
από τις καταπληκτικές φωτό και βίντεο που έχουν ήδη ανέβει!!!

Λοιπόοοον...
Παρασκευή απόγευμα, το αυτοκίνητο φορτωμένο, ο υποφαινόμενος - με ένα χαμόγελο νάααααααα - πίσω απ' το τιμόνι να μαρσάρει απεγνωσμένα
και μόλις έφτασε ο συνοδηγός... αναχώρηση με κορναρίσματα και άλλες "ανωριμότητες" που λένε και οι σοφοί του club!

Όλο τρέλλα και χαρά ταξιδεύουμε να συναντήσουμε την τρελλοπαρέα που ήδη θα είχε φτάσει (ξεκινήσαμε κατά τις 7 το βράδυ)
και κάποια στιγμή που θεωρητικά έπρεπε να πλησιάζουμε στη Σπάρτη, η συνοδηγός μου κάνει την τρομερή ερώτηση:
"Αγάπη μου, έχει και η Σπάρτη εργοστάσιο της ΔΕΗ;"
Το τρομοκρατημένο βλέμμα μου πέφτει στα δεξιά του δρόμου και το τιμόνι μισογλυστράει απ' τα χέρια μου!
Δεξιά μας βλέπω τα φουγάρα της Μεγαλόπολης...

Τη συνέχεια, υποθέτω ότι την φαντάζεστε...
Αναστροφή, άπειρα μπινελίκια για τον μ@^@κ@ που επειδή ήξερε το δρόμο δεν έβαλε το navi να τον πάει,
διάθεση στο ναδίρ και άφιξη τελικά στον ξενώνα την ώρα περίπου που βγαίνουν τα φαντάσματα...

Τι μαγικό όμως!!!!
Ήταν εκεί μαζεμένοι, περίμεναν και τους τελευταίους (ο kostasV6 ήρθε λίγο μετά από μας, χωρίς βέβαια να περάσει από Μεγαλόπολη...)
και μας ανέβασαν και πάλι την διάθεση στα ύψη!

Ύπνο λοιπόν αργάμιση, με την ελπίδα να ξυπνήσουμε έγκαιρα για πρωινό πρίν την αναχώρηση γιά την βόλτα της πρώτης μέρας, γιατί ο Φάνης είχε μιά απειλητική λάμψη στα μάτια:
"Όποιος αργήσει θα 'ρθει μόνος του"
7:15΄το πρωί λοιπόν, έγερση με την απίστευτη ανατολή...

...ένας τελευταίος έλεγχος, λάδια - ξύδια στο "ταξί"...

...αναμονή προσέλευσης όλων των "προσκόπων"...

"Άντε ρε, τελειώνετε να ξεκινήσουμε..."

...και επιτέλους, αναχώρηση του 1ου γκρουπ...

...μέσα στην καταπληκτική φύση...

...περνώντας το πρώτο ρυάκι...

...μαζί με τον νέο φίλο που μας συνόδεψε στη βόλτα μας (και που κάποιοι "ξερογλύφονταν" μόλις τον είδαν)...

Συνεχίζεται...