GATOZ έγραψε:ωρε
αυτα γ@μ@νε!
απαιχτα
και εχουν πεσει πολυ σε τιμη!
παλια που τον ειχα ρωτησει, ειχε 400 με μεταφορικα το ΕΝΑ αμορτισερ!
πωπω
γουσταρει ο γατος.
Γιωργος ΗΛΙΑΣ έγραψε:Κοίτα που με βαζετε στο τρυπακι, θα έχω 3 σετ ελατήρια....
Τιμουλα;
nE0 έγραψε:Καλημέρα σε όλους,
υπάρχει κάποιος που να μένει νότια προς Βάρη και να έχει βάλει καποιο ελατήριο mad η eibach να έρθω να το δω από κοντά και να πιούμε και έναν καφέ?
Πρόσφατα πήγα ενα ταξίδι στο χωριό για την ακρίβεια 2ο συνεχόμενο όπου το αμάξι,
α. φορτώθηκε αρκετά
β. μπήκε σε άμμο
γ. μπήκε σε χωράφι με πρόσφατα περασμένο φρεζάρισμα
δ. πέρασε απο αρκετά κακοτράχαλα σημεία με νεροφαγώματα κτλ
και γενικά είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του μέσα στα όρια που το χαρακτηρίζουν... αλλά η μαμά ανάρτηση ειναι επιεικώς απαράδεκτη. είναι απλά για άσφαλτο ή για να είναι το αμάξι με μηδενικό βάρος. Σε συνθήκες δρόμου οκ ειναι αρκετά αποροφητική κτλ αλλά ακόμα και εκεί στην παραμικρή πίεση νοίωθεις να κάνει τραμπάλα. Το λιγότερο που θέλει ειναι να είναι αρκετά πιο σκληρή.
Στην περίπτωση την δική μου, δλδ φορτωμένος με διάφορα και την οικογένεια, την καταλάβαινα να φτάνει στο όριο της στην παραμικρή ανωμαλία του δρόμου (άσφαλτο) και φοράω εξαρχής 60αρι προφίλ.
Το ίδιο ακριβώς σκηνικό με το Duster δεν είχα καμία σχέση με το vitara, οπότε η αλλαγή ελατηρίων είναι μονόδρομος για εμένα απλά δεν είμαι σίγουρος για τα md,
madjasgr έγραψε:nE0 έγραψε:Καλημέρα σε όλους,
υπάρχει κάποιος που να μένει νότια προς Βάρη και να έχει βάλει καποιο ελατήριο mad η eibach να έρθω να το δω από κοντά και να πιούμε και έναν καφέ?
Πρόσφατα πήγα ενα ταξίδι στο χωριό για την ακρίβεια 2ο συνεχόμενο όπου το αμάξι,
α. φορτώθηκε αρκετά
β. μπήκε σε άμμο
γ. μπήκε σε χωράφι με πρόσφατα περασμένο φρεζάρισμα
δ. πέρασε απο αρκετά κακοτράχαλα σημεία με νεροφαγώματα κτλ
και γενικά είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του μέσα στα όρια που το χαρακτηρίζουν... αλλά η μαμά ανάρτηση ειναι επιεικώς απαράδεκτη. είναι απλά για άσφαλτο ή για να είναι το αμάξι με μηδενικό βάρος. Σε συνθήκες δρόμου οκ ειναι αρκετά αποροφητική κτλ αλλά ακόμα και εκεί στην παραμικρή πίεση νοίωθεις να κάνει τραμπάλα. Το λιγότερο που θέλει ειναι να είναι αρκετά πιο σκληρή.
Στην περίπτωση την δική μου, δλδ φορτωμένος με διάφορα και την οικογένεια, την καταλάβαινα να φτάνει στο όριο της στην παραμικρή ανωμαλία του δρόμου (άσφαλτο) και φοράω εξαρχής 60αρι προφίλ.
Το ίδιο ακριβώς σκηνικό με το Duster δεν είχα καμία σχέση με το vitara, οπότε η αλλαγή ελατηρίων είναι μονόδρομος για εμένα απλά δεν είμαι σίγουρος για τα md,
Καλησπέρα Νίκο,
Μένω Λαγονήσι και μπορούμε να βρεθούμε για λίγο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, Τετάρτη ή Παρασκευή ή Σάββατο απόγευμα (6-9) γιατί από Κυριακή θα λείψω. Φοράω ελατήρια MAD με αμορτισέρ Kayaba.
Επειδή πιθανόν να μην μπορείς να στείλεις pm, σου στέλνω εδώ το κινητό μου: 6972873475.
Moody_AL έγραψε:Λοιπόν κύριοι,
Τις τελευταίες μέρες όλο και λέω να το πάρω απόφαση να βάλω τα eibach. Έχω διαβάσει τα πάντα αλλά πάντα πριν το κλικ στην αγορά σταματάω.
Anyway, δικό μου θέμα αυτό.
Ωστόσο είπα να μετρήσω τα stock ύψη και βρέθηκα με 1 πόντο και κάτι διαφορά δεξιά με αριστερά!!!
Για την ακρίβεια:
Δεξιά μπροστα 73 Δεξιά πίσω 76.3...!!!
Αριστερά μπροστά 71.9 Αριστερα πίσω 75
Τι φάση???
Dim77 έγραψε:Εγώ είχα μισό πόντο διαφορά εμπρός από αριστερά στα δεξιά.
Είχε πριν, είχε και μετά τα ελατήρια.
Τα είχα γράψει πριν μερικές σελίδες στο θέμα.Dim77 έγραψε:batfalcon έγραψε:ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ: Μέτρα το πριν και μετά
Εχω κλείσει την Πέμπτη να τα βάλω.
Μέτρησα το πριν και έχουμε :
Πίσω από το έδαφος στην αρχή του θόλου έχω 74.5cm περίπου ύψος.
Εμπρός έχω 73.6cm δεξιά και 73.1cm αριστερά.
Το δοκίμασα σε 10 διαφορετικά σημεία η διαφορά είναι σχεδόν 0.5cm συνέχεια.
Κοίταξα και τις πιέσεις, μικρή διαφορά είχαν, πήγα και στο βενζινάδικο να τις ρυθμίσω. Τα ίδια. (το έχει και άλλος αυτό το θέμα;)
Θα δω και μετά την τοποθέτηση των eibach, γιατί υπάρχει περίπτωση να φταιει και το οεμ ελατήριο.Dim77 έγραψε: Το μέτρησα σπίτι όπου έκανα και τις μετρήσεις με τα ΟΕΜ και ήταν ακριβώς +2.0cm εμπρός και +2.5cm πίσω.
.
batfalcon έγραψε:Δεν είχα δει το ποστ. Προ ημερών μου ήρθε η ιδέα να μετρήσω δεξια αριστερά και βλέπω κι εγώ πω έχω διαφορά δεξια με αριστερά, με την αριστερή να είναι χαμηλότερη κατά μισό πόντο. Δεν ξέρω που οφείλεται. Ισως επιεδή τα περισσότερα βάρη ήταν αριστερά; Δεν ξέρω. Μετέφερα την εργαλειοθήκη μου (πάνω από 10 kg), στην αριστερη μεριά. Θα δούμε...
Moody_AL έγραψε:Ναι αυτό βλέπω και εγώ και τελικά θα την κάνω την αλλαγή.
Με προβλημάτισε όμως ο πόντος και κάτι ψιλά της διαφοράς. Άσε που αριστερά εμπρός είναι 72 το οποίο νομίζω είναι χαμηλό σε σχέση με stock μετρήσεις άλλων φίλων.
Επιστροφή στο Αναρτήσεις/Λάστιχα
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες