stelios8ess έγραψε:To ΝV έχει klima ενώ εμείς το έχουμε στο ON, o συμπιεστής κομπλάρει/ξεκοπλάρει.
Δεν πρεσάρει ασταμάτητα για να δούμε 7 βαθμούς.
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που το κάνει...
Ένας από αυτούς είναι να μη κατεβάσει πολύ την θερμοκρασία καμπίνας.
Όταν η θερμοκρασία είναι έξω 35 βαθμοί και μέσα στην καμπίνα 20 βαθμοί είναι επικίνδυνο για την υγεία μας.
Φαντάσου να βγεις από τους 20 στους 35 βαθμούς, μέχρι ανακοπή παθαίνεις

Οι περισσότεροι το βάζουμε 22-23 βαθμούς. Σιγά μη πιάσει αυτή την θερμοκρασία.
Η εσωτερική θερμοκρασία έχει σχέση και με την εξωτερική. Προσπαθεί να σου έχει πιο δροσερή την καμπίνα.
Τραβώντας αέρα πότε από το εσωτερικό της καμπίνας και πότε από το περιβάλλον.
Στελιο ομως αλλο ειπες στο ποστ μιλησες για φουλ και καταργηση του θερμοστατη ,,,τι δουλεια εχει το 35 και η υγεια ,,,,στο φουλ ειναι στους 17 βαθμους ισως και λιγοτερο (το κλιμα του ngv λεει 16) με λιγα λογια αναιρεις το πρωτο σου ποστ.
Κλιμα εχω και εγω σε ολα τα αυτοκινητα και να εισαι σιγουρος οτι το nv δεν ειναι κατι πιο πολυπλοκο .
Πως την μια λες να ακυρωσεις τον θερμοστατη και μετα οτι σε προφυλασει ,,,αφου εχεις βγαλει off τον θερμοστατη;;;
Οπως επισης λες οτι στο φουλ ,,,δλδ με ακυρο εσωτερικο θερμοστατη βγαζεις 20,,,,και σου απαντω οτι αν γινεται αυτο το κλιμα σας ειναι σκουπιδι...
Που αποκλειεται να γινεται στο λεω εγω και ας μην εχω nv,,,,,,πρεπει να παιζεται στο φουλ κατω απο 10 στανταρ.
Γιατι αν βγαλεις την θερμοκρασια καμπινας τα σωματα που εκλειουν θερμοτητα και την γενικη χασουρα με το 20 που λες δεν ειναι δροσια ,,,,,ειναι λαβα στο τελικο αποτελεσμα .
-
Υγ.εγω δεν θελω δροσια φιλε στο αμαξι,,,εγω θελω κρυο ,,αν δεν μπορει τοτε ειναι κακο κλιμα ,,,,,δεν υπαρχουν μετριοτητες στην απολαυση, ειναι σαν το καλοριφερ του σπιτιου ,,,λενε ολοι εγω το εχω 22 και ειμαι τελεια ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,@@@ρχιδι@ τελεια εισαι ,,,κρυωνεις και λες οτι εισαι καλα ,,,,ζεστη εχεις στους 26+++ ολα τα αλλα ειναι για να λεγαμε .