καλημέρα σε όλους,
αρχικά να πώ οτι οι πρώτες βόλτες με το ngv είναι ακριβώς οπως τις περίμενα και το αυτοκίνητο μ έχει καλύψει πλήρως.
Ευχαριστημένος πρώην κάτοχος του NV έχω να πώ οτι είναι δύο διαφορετικά αυτοκίνητα για διαφορετικές χρήσεις και εύχομαι να το ευχαριστηθώ και αυτό όσο το προηγούμενο.
Η κατανάλωση αναμενόμενη, το πάω με "αυγό στο πεντάλ" οπότε μέτρηση με ντεπόζιτο σε ντεπόζιτο έχω 9lt/100 με διαδρομή 50 πόλη 50 εκτός και μόνο ΣΚ.
έχω ζητήσει προσφορές για να το πάω για ένα πλήρες service, όλα τα υγρά, φίλτρα, ψυγείο, υγρά φρένων, καθαρισμός εισαγωγής, ρύθμιση βαλβίδων, έχω προχωρήσει σε ευθυγράμμιση ζυγοστάθμιση προληπτικός έλεγχο. κι εδώ θα ήθελα τις συμβουλές σας ( αντιπροσωπεία μου είπαν στα 420€ υλικά και εργασία). η αντιπροσωπεία μου λέει για λάδια 10W-40 μιας και είναι του 2006, τα λιπαντικά που χρησιμοποιούν ειναι Motul.
και στο δια ταύτα :
προχώρησα στην αγορά ενός διαγνωστικού συγκεκριμένα αυτό εδώ ( δεν ξέρω πώς να ανεβάσω φωτογραφία)
https://www.melodiaeshop.gr/%CE%B7%CE%B ... eMQAvD_BwE
αρχικά συγχρόνισε αρκετά εύκολα και με αρκετή ακρίβεια σε στροφές ταχύτητα και τα πάει αρκετά καλά σε μέση κατανάλωση, έχω το 2006 το οποίο δεν δίνει αυτές τις πληροφορίες οπότε το χρειάζομαι.
μετά απο δύο τρείς φορές όμως καθυστερεί απίστευτα με αποτέλεσμα ή να "βγάζει" δεδομένα κατα την διάρκεια του ταξιδίου ή και να μην τα "βρίσκει" καθόλου.
κάνω κάτι λάθος? μήπως πριν να δώσω μίζα πρέπει να περιμένω να συγχρονίσει?
κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιο άλλο διαγνωστικό (?) να συνδέεται άμεσα χωρίς αναμονές ?
μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εγκαταστήσω οθόνη Multimedia με android auto κτλπ οπότε σκεφτόμουν να είναι μόνιμα συνδεδεμένο με το τσουπλέκι ώστε να μου δίνει τις απαιτούμενες παραμέτρους στην οθόνη.
ξέχασα να γράψω η εφαρμογή είναι η torque, όπως συστήνει ο κατασκευαστής του μαραφετιού.