Μετά από αρκετά χρόνια στο πλάι των αρχικών ιδρυτών του φόρουμ, του Φάνη, του αγαπημένου μου αείμνηστου Γιώργου και των άλλων παιδιών, πήρα τα ηνία του φόρουμ για να το προχωρήσουμε με τα υπόλοιπα παιδιά της ΟΔΣ και να προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε ενεργό.
Όλα αυτά τα χρόνια η υπόλοιπη ομάδα της ΟΔΣ με βοήθησε πάρα πολύ ώστε να μπορέσω να επιτελέσω το έργο που μου είχε ανατεθεί από την θέση του Administrator και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Όση όμως βοήθεια και να είχα, όταν οι υποχρεώσεις της δουλειάς και της οικογένειας αυξάνονται, δεν μπορούσα να ακολουθήσω όσο θα ήθελα τα γενόμενα του φόρουμ. Καιρό τώρα με λυπεί πραγματικά το γεγονός ότι είμαι απών, οπότε ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και να δώσω ταυτόχρονα και "χώρο" για την ανάπτυξη άλλων μελών σε ανάλογες θέσεις.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΟΔΣ και να ξέρετε όλοι, ότι θα συνεχίσω από την θέση του απλού μέλους να στηρίζω τα παιδιά της ΟΔΣ που κάνουν πραγματικό αγώνα για να μπορέσουν να προχωρήσουν το φόρουμ μπροστά!
Δεν φεύγω από το φόρουμ

Πατρινόπουλο Tzivitzoni μου (!!) σου εύχομαι καλή δύναμη και ξέρω ότι στο φόρουμ θα δώσεις έναν "άλλο" αέρα

Σας ευχαριστώ και πάλι, να είστε όλοι καλά