Εγώ χωρίς να το θέλω, βρέθηκα χθες σε άμμο κι απλά ψάχνωντας τα φλαμίνγκο σστην Βόρεια Εύβοια, βρέθηκα μέσα στην άμμο. Εκεί έκανα το λάθος , όταν το αντιλήφθηκα να σταματήσω και να βάλω όπισθεν, ενώ εκ των υστέρων έπρεπε να συνέχιζα ευθεία. Παραλία Τσοκαϊτη, μετά τα Κανατάδικα της Ιστιαίας. Ευτυχώς ήρθε η οδική κι τους είχα ενημερώσει πως έμεινα στην άμμο κι δεν είχα μηχανικό πρόβλημα οπότε ήρθε με το διπλοκάμπινο και με τράβηξε. Έχω ένα ταπεινό NV 1.0 2WD και μάταια προσπαθούσα να εξηγήσω στον συνοδηγό ενός Rav4 που ήρθε μετά από την άλλη μεριά, πως δεν είχε τετρακινηση, οπότε δεν μπορούσα να βγω με την όπισθεν. Τελικά , πέρασε με άνεση από δίπλα , χωρίς να αφήνει βαθύ εντύπωμα. Εγώ έκανα το λάθος κι ακολούθησα , όπως ερχόμουν από τον χωματόδρομο τα αφήματα, που είχαν αφήσει άλλα οχήματα, το οποίο είναι το χειρότερο σε άμμο. Ήταν πολύ παραπλανητικό σημείο, μιας κι αυτό ήταν στην άκρη της παραλίας κι φαινόταν πως είναι ο αγροτικός δρόμος. Η ντροπή μου αυξήθηκε κατακόρυφα, όταν μου είπε της οδικής πως το καλοκαίρι περνάνε από το σημείο κούρσες, αλλά δεν μένουν επειδή δεν σταματάνε. Ήμουν σε σημείο να το δώσω, ως που διάβασα τα σχόλιά σας για τις παγίδες που κρύβει η άμμο κι είδα και τα βιντεάκια.