Μετα απο εναν χρονο συμβιωσης με το gv το οποιο ηταν μαμα απο οταν το πηρα και διαβαζοντας ολο το φορουμ που με βοηθησε παρα πολυ στο να λυθουν ολες μου σχεδον οι αποριες αποφασισα να ξεκινησω και εγω την βελτιωση .
Οι βελτιωσεις που εχουν γινει ειναι οι εξης :
1)αλλαγη ελλαστικων :cooper discovery at3 sport 2 215/70/16
2)βαψιμο ζαντες
3)τοποθετηση εργατη
4)πλημνες ελευθερες'
5) κιτ αναρτησης black raptor 2''
6) αποστατες τροχων 30

- οι ζαντες βαμενες με τα καινουρια ελαστικα και με μαμα υψος στα 65εκ χειλος ζαντας με θολο

- βαση εργατη

- ψηλα στο σημειο που κλεινει το καπο μεταφερθηκε και το μοτερακι της τετρακινησης ( το οποιο ειχα θεμα οταν το πηρα το αμαξι αλλα το επισκευασα οποτε οποιος θελει βοηθεια σε αυτο πολυ ευχαριστως.)

- το κουτι του εργατη ηρθε και μπηκε ψηλα στο χωρο της μηχανης για να προφυλασεται απο νερα και λασπες.Επισης μπηκε και κεντρικοσ διακοπτης στο χωρο εσωτερικα διπλα απο τα προβολακια προκειμενου να αποφευχθεί καποια ζημια με το ασυρματο .

- το κιτ της black raptor μαζι με πλημνες και αποστατες

- εχουν μπει και καμπεροβιδες που ειχε το κιτ

- εδω παρατηρω οτι ο αξονασ φευγει ελαχιστα δεξια βεβαια ο ευθυγραμισας μου ειπε οτι ειμαι εντος οριων και οτι δεν χρειαζεται κατι , εγω θα ηθελα να μπω στην διαδικασια να φτιαξω παναρ ρυθμιζομενη η αποστατη στην παναρ , οποτε θελω την βοηθεια σας .

- εδω ειναι τελειωμενο το αμαξι με αποσταση χειλος σε θολο 72,5 εκ (αν γνωριζει καποιος το υψος μαμα θα ηθελα να το ξερω)
Οι πρωτες μου εντυπωσεις παρα πολυ καλες και εντοσ δρομου και εκτος χωρις να το δοκιμασω βεβεια σε κατι δυσκολο ακομα. Σταθερο , στιβαρο , χωρις να βουταει στις στροφες.
Επισης μεγαλη διαφορα ειδα και με τις πλημνες οσο αφορα την κυληση του οχηματος