από Dim77 » Πέμ Δεκ 02, 2021 4:16 pm
Είχα και αλυσίδες στο πορτ μπαγκαζ.
Επρεπε να τις φορέσω στο λασποχιονο, να διαλύσω τις αλυσίδες, το αυτοκίνητο και το δρόμο....
Για την ιστορία, τα blizzak lm005 που φόραγα σε καρίνα ανέβηκαν και την ανηφόρα του σπιτιού με πάγο... Και την κατέβηκα το άλλο πρωί.
Έχω οδηγήσει αρκετά σε τέτοιες συνθήκες και έχω δει διάφορα...
Δεν ειρωνευτηκα τους αστυνομικούς που εκτελουσαν εντολές, αλλά το ειδικό που εξέδωσε διαταγή να περνάνε με κουβέρτες και όχι με 3pmsf...
Ο ένας από τα 3 μπλόκα περιπολικων όμως, όταν άφησε suv χωρίς αλυσίδες να περάσει στον Άγιο Στέφανο. Σταματησε εμένα, μου είπε "δεν ξέρω τι είναι αυτά (τα χειμερινά)"
Ενώ άφησε το suv (κασκαι) που μπορεί να φόραγε θερινά...επειδή του φάνηκε "τζιπ"...
Μου είπε όταν σε γυρίσουν πίσω με γερανό φέρε μας καφέδες....
Του λέω μείνετε εδώ και περιμενετε τους καφέδες....έτσι κι αλλιώς με τα Bridgestone turanza που φοραει το i30 σας, δε μπορείτε να με ακολουθήσετε (και πληθυντικός ευγένειας)...
Οι άλλοι δύο που είχα συναντήσει μου είπαν "ξέρω φίλε αλλά αυτές τις εντολές έχω" τους σεβάστηκα και πήγα από τον (πιο επικίνδυνο) δρόμο που μου υπέδειξαν...
Οι εντολές όμως ήρθαν από κάπου που πρέπει να αξιολογούν κουβέρτες, αλυσίδες και 3pmsf....
Εγω απλά τονίζω ότι οι κουβέρτες δεν κάνουν πολλά πράγματα και πιθανόν να κοπούν πριν φτάσεις εκεί που θα χρειαστεί...