Και δεν σας πιανω τους χάι προορισμους με τα χάι ξενοδοχεια ,,που ακουσα ελαχιστη διαμονη μεχρι και 5 μερες

Τι θα κανω 5 μερες κυρα μου στο κορφοβουνι λεω σε μια με το σπα κλειστο(λογο καταστασεων),,,στις ταβερνες θα ξελιγουριαζω συνεχεια
βγαζοντας φωτο το παίδακι για να δειχνω ευτυχισμενος;;;;;;
Μου λεει τι να σας πω;;;
Μπορω εγω να σου πω της λεω!!!!!

Και βγειτε στα καναλια να κλαιτε μετα τις γιορτες ,,,,,,ε α ι σιχτιρ.
Καλα κανω και τα δινω στο εξωτερικο χρονια τωρα που σεβονται το καθε ευρω που δινω ,,,που ειναι και φθηνοτερα με καλυτερες παροχες!!!!
Οσο σωβινιστης θελω να ειμαι ,,,δεν με αφηνεται...
Χειμερινη Ελλαδα ,,οσο και να σας κανει εντυπωση τα εχουμε γυρισει σχεδον ολα (μην πω ολα )
Αλλωστε θα με πηγαινει και το Κ.Α.Π.Η οταν θα μεγαλωσω ,,(και θα τους τα πρηζω μεσα στο πουλμαν χωρις να μπορουν να μου ξεφυγουν τα γεροντια

-
Με παιδια(τι παιδια δλδ 19 και 17) οταν τους λες εκει ,,,σου λενε μα εχουμε παει

Τον κοβιντ δεν τον φοβαμαι ,(ειναι η προσωπικη μου αποψη)και ναι μετα απο προσπαθεια για ακομη μια φορα τον οβολο μου δεν θα τον ριξω στην Ελληνικη οικονομια ,,αλλα μαλλον σε ξενη .
-
-
1 ιδεα επεσε για γυρο Αυστριας,,,,αλλα την εκλεισαν

2 ιδεα για περιξ Παρισιου ,,,αλλα με μασκα εγω δεν μπαινω ντισνευ/αστεριξ κλπ κλπ ,,,ειναι γελίο να εχω πληρωσει τοοοοοσα και να φοραω μασκα .
3 Ιδεα για 8/9 φορα,,, τι να κανεις ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται,,,μπανσκο,,,μου λεει η μικρη ααααααα θα παμε με τους συμφοιτητες

4 ιδεα Κωσταντινουπολη ,,,βλεπε λιρα με 1/15 του ευρω

-
-
-
-Υγ...Θα σας πω και κατι ακομα ,,,,τα Χριστουγεννα πρωτοχρονια 2019/2020 θα θυμαστε ειχα κανει ενα γυρο βορειας Ιταλιας με τελικο προορισμο πρωτοχρονια στην Βενετια και σας εβαζα καθημερινα φωτο κλπ κλπ ηταν 2 μηνακια πριν σκασει η αρρωστεια..
Ε λοιπον εγω σας το λεω και δεν θα το ξαναπω,,,,,,,την τοτε ανεμελια δεν προκειτε ποτε να τη ξαναζησουμε