Καλη μερα ειχε ,,,λεω θα δουλεψω γρηγορα να προλαβω
Τελικα 1 το μεσημερι με εριχναν με ενα καιρο μουρλια για το πρωτο ψαρεμα της χρονιας

-
-
-
-
-
-
Μετα απο κανα 2 ωρο απραγος βλεπω στο βυθομετρο τα παρακατω
-
-
Λεω 2.95 (3 μετρα) ψαρι αααρε και να το πιαναμε (οχι οτι θα εβγαινε αλλα για την εμπειρια )
Δεν προλαβαινω δευτερη σκεψη
Απο εδω και κατω ολα εγιναν σε δευτερολεπτα
Βλεπω το ανθρακονημα καλαμι να λυγιζει ,,,και το μοτερακι να σφυραει τον ηχο της ευτυχιας

(πιο μοτερακι εχω ενα θηριο που παιρνει ακριβως 500 μετρα νημα)
Με ιλιγγιωδη ταχυτητα να αδειαζει σαν να το εχω δεσει πισω απο φορμουλα 1 ,,,,,,στην προσπαθεια να πιασω το καλαμι μπας και σφιξω τα φρενα κοβω δαχτυλο (το νημα κοβει σαν ξυραφι),,,,και βλεπω καπνο απο το μοτερ οπως και να εχουν φυγει 400 μετρα σε χρονο ρεκορ
Πιανω το καλαμι στα χερια μου παω να βαλω αντισταση ,,,πλεον εχουν μεινει 10-15 μετρα φτανει στο τελος και τα κοβει ολα
Οκ με ακουσε ο θεος πηρα την γευση και μεχρι εκει ,,,αλλωστε αυτα δεν τα πιανουν ουτε επαγγελαματιες με εργαλεια χιλιαδων ευρω.
Μετα απο κανα μισαωρο που σταματησα το κλαμα ,,,και μαζεψα τα κομματια μου λεω αντε θα ριξω αλλο ενα για να μην καταθεσω απο τοσο νωρις.
Μετα απο 1 ωρα πηρα μια ντασκα 5+ κιλακια η οποια εγινε και αμεση απελευθερωση μιας και οπως ξερετε δεν τα τρωω καρδια μου

-
Παλεψε για την ζωη του σκληρα μου εδωσε την χαρα που ηθελα του εδωσα την ελευθερια του .
Σαν κυνηγος προς κυνηγο.
Παρατηρηστε στις 2 φωτο τις χαρακιες και τα γδαρσιματα στο σωμα του ψαριου ,,,αυτα ειναι απο μαχες με μεγαλυτερα ψαρια.
-
-
-
-