BF πουθενά, η αντιπροσωπεία, που έβαλα τον λαστιχά μου να δει, είχε κενό στην ημερομηνία άφιξεις, κ φήμες λένε ότι θα έρθουν στα 680 με 700e.
Από το ΄10 έχω αλλάξει τρεις τετράδες, αγαπημένα αλλά δεν γινόταν να περιμένω άλλο, ούτε σε τέτοια τιμή.
Τα λαστιχάκια μου τα είχαν ''παίξει'', ξεκίνημα σε ανηφόρα κ σπίνιαραν. Όταν τα έβγαλαν έμειναν κομμάτια στη ζάντα....
Μου πρότεινε λοιπόν τα Hankook, το έψαξα λίγο κ τα έβαλα, στα 100 τάληρα.
225-70-16 (ότι φόραγα), 12η εβδομάδα του 2021, από Ινδονησία.
Σίγουρα όχι με τις καλύτερες ενδείξεις σε κατανάλωση κ φρενάρισμα, με ένδειξη όμως για χιόνι κ στα 72db.
O θόρυβος υπόκωφος κ σίγουρα λιγότερος (συγκρινόμενος με τα BF που γνωρίζω), ικανοποιητικά τα πλα'ι'νά, το βάθος των αυλακιών στα 10mm κ το πλάτος στα 5 και 10mm (όπως στα BF)
Στη διαδρομή Πειραιάς-Λεωνίδιο, που την ξέρω πολύ καλά, η κατανάλωση ήταν 1 με 2lt λιγότερο. Δηλαδή από 23-24 lt μου έκαψε 21-22lt. (στα 25-30 γεμίσματα ρεζερβουάρ, δώρο 1!!!

Στην πόλη όλα καλά κ σε στεγνό κ σε βρεγμένο, το νιώθω σίγουρο. Στη εθνική μέχρι 130 που πήγα,σε πορεία κ αλλαγή λουρίδας, όλα καλά,πάλι σε στεγνό κ σε βρεγμένο.
Η διαδρομή Άργος-Λεωνίδιο, όσοι έχετε κατεβεί το ξέρετε, είναι 70χλμ συνεχείς στροφές, όλων των ειδών στροφές, εκεί το πίεσα λίγο να δω τι γίνεται, ανταποκρίθηκαν μιά χαρά (στεγνό κ βρεγμένο)
Μένει τώρα να το χώσω σε βουνό για να δω εκεί πόσα απίδια παίρνει ο σάκος........

Νομίζω ότι είναι ένα τίμιο λάστιχο, όμορφο κ σε καλή τιμή.
Μένει να δούμε πόσο θα κρατήσει......