Grand Vitara 1.6 του 2005 facelift (η τελευταία γενιά με το κοντό κιβώτιο).
Αγοράστηκε Ιανουάριο του 2017 με 90.000 χλμ. Μάλλον πραγματικά αφού ελέγχθηκε στο εξουσιοδοτημένο Ανανιάδης στον Άγιο Στέφανο (εκεί γνώρισα τον Αργύρη). Από τότε, λόγω έλλειψης χρόνου, κυρίως, και έλλειψης διάθεσης, ενδεχομένως, δεν έκανα τις εκδρομές που, θεωρητικά, επιθυμούσα.
Μία μονοήμερη σε χωματόδρομους του Παρνασσού και μικρές εξερευνήσεις στις καλοκαιρινές διακοπές.
Κάνω περίπου 3000 χλμ το χρόνο. Έχω φτάσει τις 104000 χλμ.Τα σέρβις γίνονται κάθε χρόνο, ανεξαρτήτως διανυθέντων χιλιομέτρων, στο εξουσιοδοτημένο Στέφος στην Κυψέλη. Ότι μου πουν χρειάζεται αλλαγή, το αλλάζω. Στο τελευταίο σέρβις αλλάξαμε ιμάντες, ρουλεμάν κλπ. Κόστος 460 €.
Υπάρχουν 4 χαρτιά ΚΤΕΟ για την απόδειξη των χιλιομέτρων και όλες οι αποδείξεις από το συνεργείο.
Όταν το πήρα άλλαξα λάστιχα (Lattitude Cross) και αμορτισέρ (Kayaba μπρος πίσω), έβαλα φιμέ τζάμια τα επιτρεπόμενα, ανεμοθραύστες και άλλαξα αργότερα το ράδιο-cd με οθόνη αφής που περιλαμβάνει navigation και κάμερα οπισθοπορείας.
Παρακολουθώ καθημερινά τις σχετικές αγγελίες από το 2015. Τα πρώτα 2 χρόνια για να βρω κάτι αξιολόγο και μετά μου έμεινε η συνήθεια.
Κρίνοντας από τις τιμές που βλέπω, την κατάσταση τους, το γεγονός ότι αρκετά πωλούνται από εμπόρους και επίσης αρκετά με υγραέριο (για μένα αρνητικό λόγω εξάλειψης του ελάχιστου χώρου πορτ μπαγκάζ) θεωρώ ότι το δικό μου είναι το καλύτερο, από άποψη χλμ και κατάστασης, από όλα όσα υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο car.gr.
Για αυτό η ζητούμενη τιμή είναι 8300 €.
Ακολουθούν φωτογραφίες.
Υ.Γ. Για μερικές μέρες θα το έχω μόνον εδώ μήπως αποφύγω αρκετούς περίεργους και αργόσχολους, που θα με πάρουν αν χρειαστεί να ανεβάσω την αγγελία στο car.