Dim77 έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα με τον Hellas4x4.
Παθών με κακή εμπειρία σε αντιπροσωπεία...
Είχα πάει BMW που μου την είχαν ξύσει όλη την πλευρά, πλήρωσα ένα απίστευτο ποσό για να γίνει το αυτοκίνητο σαν καινούριο και πήρα....να μην μπώ...
Έκτοτε ότι και αν έκαναν όλοι μου έλεγαν...είναι ξαναβαμμένο? Χάλια...που το έκανες και πόσο πλήρωσες και δεν το πίστευαν...
Οι καλοί detailers είναι λίγοι, είναι γνωστοί, είναι ακριβοί και καλοί στη δουλειά τους.
Για γρατζουνιές από κλαδιά σε ολοκαίνουριο αυτοκίνητο με φρέσκο χρώμα και άκαυτο βερνίκι, δεν μπορεί να χρειάζεται βάψιμο....
Ότι πληρώσεις θα πάρεις...(Εκτός από την αντιπροσωπεία που και θα πλΕρώσεις και δεν θα πάρεις)...
Αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς συχνά με τέτοιο τρόπο, καλό θα είναι να ξανασκεφτείς τι θα κάνεις γιατί αν είναι κάθε λίγο και λιγάκι να το χαιδεύεις στα βουνά με κλαδιά, συνήθισε το και ευχαριστήσου το.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες δεν θα πάω αντιπροσωπεία αλλά σε έναν καλό detailer (έχω βρεί έναν στην Λυκόβρυση Autostar Detailing αλλά δεν ξέρω αν είναι από τους "καλούς" μου είπε ότι είναι 20 χρόνια στον χώρο) αν γνωρίζεις πιο συγκεκριμένα θα με βοηθούσε. Το αμάξι δεν το έχω αγοράσει για σκληρό off roading αλλά για ήπιο και για προσβάσεις π.χ. το καλοκαίρι σε παραλίες που δεν θα πήγαινα με ένα συμβατικό ΙΧ.