Μιας που λες για τονο.
Δεν τα γραφω γιατι τραβαω κι εγω ζορια με τα ψαρια(που να τα ετρωγα κιολας),,,εχθες εκει που αρμενιζα με το καφεδακι μουσικουλα νιρβανα κατασταση ,,,,κανει ενα μπαμ το ενα καλαμι και φευγουν 400 μετρα νημα σε χμμμ ουτε 15sec παω να σφιξω τα φρενα (στο μοτερ του καλαμιου εννοω) και το μοτερ εβγαζε καπνους,,,,,,,σαν να εδεσα το αγγιστρι με φεραρι.
Αποτελεσμα ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΤΙΠΟΤΑ πηρε ολο το νημα εφτασε στην μπετονια που εχω στο τελος για ελαστικοτητα ,,,τα εκοψε ολα και
Τα μαζεψα λοιπον σαν βρεγμενη γατα και εψαξα για το κοντινοτερο φαρμακειο η ψυχολογο σαν βγω.
Ειναι αυτες οι στιγμες που νοιωθεις ποσο μικρος εισαι μπροστα στο μεγαλειο της φυσης.
Το ψαρι για να φυγει χωρις σταματημο ηταν σιγουρα τονος ,,και μαλιστα σοβαρου μεγεθους της ταξεως των 30plus κιλων ,,,δεν λεω παραπανω γιατι εχω κλαψει ιδει αρκετα
Σημερα βεβαια ξεθαψα τα χοντρα εργαλεια

-
-Υγ.Το ψαρεμα του τονου απο ερασιτεχνες στην Ελλαδα απαγορευεται ,,,και εχει ποινες μεχρι και κατασχεση του σκαφους (ετσι μου ειπαν ).
Τωρα αμα το πιασω ελα εσυ να μου πεις τι να τον κανω ,,,,,,μην μου πεις να τον αφησω ,,και θα σας εξηγησω γιατι .
Ο τονος λογο μεγαλης δυναμης που εχει ,,τα δινει ολα στην μαχη με αποτελεσμα τα αιμοφορα αγγεια του στα βρανχια να σπανε οποτε οταν και αν τα καταφερεις και τον φερεις διπλα σου εχει πλεον σκασει (πεθανει )οποτε ακομα και αν τον αφησεις ,,,,δεν θα ζησει ............