Γιωργος ΗΛΙΑΣ έγραψε:Γιώργο καλώς ήρθες στην παρέα.
Έχεις 25.000 Km. και έχεις βάλει τα G 015 κα αμορτισέρ bilstein .
Αν μπορείς σε παρακαλώ πολύ γράψε μας εντυπώσεις στην ανάλογη ενότητα για ΝV.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας, σας γράφω την άποψη μου σε απάντηση των παραπάνω :
Η Πρώτη αλλαγή που έκανα ήταν τα λάστιχα, η άλλαγη του προφίλ το μαλάκωσε λίγο, πιο ελαφρύ τιμόνι, δεν κατάλαβα αλλαγή στην κατανάλωση, άψογο σε χιόνι λίγο προσοχή σε πάγο, λάσπη σε λογικά πλαίσια 10-15 πόντους άψογα, σε εθνική λίγο θόρυβο παραπάνω σε πάνω από 130 χιλιόμετρα, και πάνω από 150 λίγο προσοχή είναι A/T μη ξεχνάμε. αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος όταν χαλάσουν τα ίδια θα βάλω.
Τώρα για τα αμορτισέρ:
Με εργοστασιακά ελατήρια, στα στενά της Αττικής μέχρι 50 χιλομετρα είναι άψογα, παραπάνω χιλιόμετρα κοπανάει λίγο και λίγο παραπάνω στα σαμαρακια εδώ βέβαια η πίεση των ελαστικών έχει μεγάλη σημασία, στα 2.3 Bar είναι οκ στα 2.5 πολύ πιο σκληρά . Σε δρόμους ταχείας αψογα, σε εθνική απλά ΤΈΛΕΙΑ, στις στροφές γέρνει πολύ λιγότερο από τα εργοστασιακά αμορτισέρ, τα οποία σε εμένα τουλάχιστον είχαν καθίσει (ειδικά τα πίσω) και είχαν γίνει κούτσουρο, και στις στροφές ήταν σαν βάρκα.
Λάστιχα geolandar g015, αμορτισέρ bilstein b6.
Χωρίς να έχω μετρήσεις για το ύψος νομίζω ότι είναι 1.1cm από τα λάστιχα και είδα μεγάλη διαφορά ύψους με τα αμορτισέρ, αν και τα εργοστασιακά είχαν καθίσει.
Περιμένω να παραλάβω ελατήρια eibach lift +2.5cm.