Καλησπέρα σε όλους & καλώς σας βρήκα.
Είμαι κάτοχος ενός suzuki grand vitara 1600 3θ μοντέλο 05 & ομολογώ αρκετά ικανοποιημένος.Το αυτοκίνητο είχε αγοραστεί καινούργιο, έχει κάνει περίπου 90000 χλμ & με συντροφεύει τόσο στα ταξίδια μου με την οικογενειά μου όσο & στα κυνήγια μου.Θα ήθελα την γνώμη σας σε μερικές απορίες μου.
1)εδώ & αρκετό καιρό ακούω ένα θόρυβο στο δεξί μέρος του ταμπλώ κοντά στο παρ-μπριζ , στη μεριά του συνοδηγού, που επαναλαμβάνεται σε κάθε λακούβα & όχι μόνο & σπάει νεύρα.Η αντιπροσωπεία δεν ξέρει τι είναι & ζητάει 200 ευρώ για να το ανακαλύψει......μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανείς;
2)είχα βάλει κοτσαδόρο απ΄την αντιπροσωπεία & έχω στηρίξει πάνω του με ράβδους εξωτερικό σκυλόκουτο που με το βάρος του ( & το βάρος των σκύλων) χαμηλώνει κατά πολύ το ύψος του πίσω μέρους του αυτοκινήτου & περιορίζει πάρα πολύ τις εκτός δρόμου ικανότητες (έχει ξηλωθεί 2 φορές η πρίζα του κοτσαδόρου).Πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα (ψήλωμα ή κάτι άλλο) όμως χωρίς ακραίες λύσεις που θα έχουν συνέπειες στην οδική συμπεριφορά & ασφάλεια (το αυτοκίνητο είναι οικογενειακό,γυναίκα,παιδιά κλπ & το σκυλόκουτο όχι μόνιμα τοποθετημένο) & σε ποιόν προτείνετε (δεκτό & πμ); Σημειωτέον είναι & ο καιρός να αλλάξω & λάστιχα (φοράω bridgestone 50-50 διαστάσεις της μάνας του).
3)Έχω ακούσει ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο βουλώνει το ψυγείο & ανεβαίνει ξαφνικά η θερμοκρασία.Αληθεύει & αν ναι τί μπορώ να κάνω;
4)είναι καιρός να αλλάξω δίσκο-πλατώ & να κάνω το σέρβις των 90000.
Μπορείτε να προτείνετε ένα συνεργείο εξουσιοδοτημένο & δοκιμασμένο (μένω δυτ.προάστεια) γιατί η αντιπροσωπεία γδέρνει;
& 5)ποιό θα είναι το κόστος για όλα τα παραπάνω (βελτιώσεις,δίσκο-πλατώ κλπ);Θα ήθελα να τονίσω & πάλι ότι με ενδιαφέρει πολύ η όποια βελτίωση να γίνει,μιας & το αμάξι είναι οικογενειακό,με γνώμονα την άριστη οδική συμπεριφορά & ασφάλεια.
Ευχαριστώ πολύ & συγνώμη αν κούρασα