Ήρθε, επιτέλους, ο καιρός να αναβαθμιστώ και εγώ. Μετά από 5 περίπου χρόνια που έχω στην κατοχή μου το αυτοκίνητο, ήρθε η στιγμή να αλλάξω την ανάρτηση. Ε αφού θα την άλλαζα είπα να ψηλώσω και λίγο. Στο παρελθόν είχα ανοίξει άλλο θέμα που ρωτούσα και αρκετοί ήταν εκείνοι που πρότειναν λύσεις δοκιμασμένες... Είπα όμως να δω κάτι άλλο. Ήθελα να ψηλώσει το αυτοκίνητο από το σύνολο της ανάρτησης, χωρίς αποστάτες. Τελικά κατέληξα στην Ironman 4x4, μιας και έδινε αρκετό ύψος, 4,5 πόντους δηλώνει, και είναι οκ στην τιμή. Η αγορά έγινε από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα από τον αντιπρόσωπο της εταιρίας στη Ρουμανία. Η επαφή είχε γίνει πέρσι που τον έκανα κάποιες ερωτήσεις και μιλούσαμε μέσω email. Το καλοκαίρι μπόρεσα και τον συνάντησα στη Χαλκιδική και μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τι άνθρωπος είναι. Φέτος λοιπόν και με τα προβλήματα που υπάρχουν με το διεθνές εμπόριο, και τις εκλείψεις που δημιουργούν αυτές, έδωσα μια παραγγελία για ένα σετ αναρτήσεων και ελατηρίων στον Alec. Η περσινή επαφή μου έδωσε μια σχετική σιγουριά για να κάνω μια κατάθεση 800€ στη Ρουμανία μιας και δεν είχε PayPal, τουλάχιστον δεν είδα εγώ στο σάιτ. Τα προϊόντα ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα στο σπίτι μου με κούριερ της Ρουμανίας.
Σε λίγο θα γίνει η τοποθέτηση και θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες
Στέι τιουνντ που λένε και στο χωριό μου.