Επανέρχομαι στο θέμα.....
Δυστυχώς την πάτησα .....
Χθές πήγα στο εξουσιοδοτημένο του Παπαβραμίδη μετά απο προτροπή του (stelios8ess ) όπως ανέφερα και στο post για το για να κάνω το ετήσιο service και να μου ελέγξουν το κλιματιστικό γενικά το αυτοκίνητο και για μια φορά ακόμη τα παράθυρα οδηγού - συνοδηγού.
Οπως αναφέρω και παραπάνω απο τον 1ο χρόνο κατάλαβα οτι κάτι δεν πάει καλά με τα παράθυρα οδηγού - συνοδηγού στο 1ο ετήσιο service στο εξουσιοδοτημένο του Αδαμιδη στην θεσσαλονικη. Μου απαντάει ο τεχνικός οτι ολα καλα.
Πάω για 2ο ετήσιο τον Φεβρουάριο του 2020 και πάλι μου λέει ολα καλά. Ερχεται καλοκαιρι και το πρόβλημα γίνεται έντονο έως που δεν εκλεινε το παράθυρο του συνοδηγού αλλά ήθελε βοήθεια με το χέρι οταν εφτανε στην κορυφή! Πάω Αυγουστο - Σεπτέμβριο του 2020 και χρειάστηκε 2 επισκέψεις για να γίνει επισκευη.
Υποτίθεται οτι μου έκανε του συνοδηγού ενώ του οδηγού επειδή ειχε απλά θορύβους δεν έκανε τιποτα λέγοντας και πάλι ολα καλά.
Τέλος πάντων δούλευε καλά το παράθυρο του συνοδηγού...δεν μπορώ να πώ αλλα μετά απο λίγους μήνες πάλι κατάλαβα απο τους θορυβους οτι δεν πάει καλά το πράμα....προμηνύματα οπως τα λέω εγώ....
Ηταν να κλεισω τον Φεβρουάριο του 2021 καθώς λόγω covid δύσκολα να πάω απο Κατερίνη Θεσσαλονικη ....και να μου ελυναν το πρόβλημα εντός εγγύησης και να μου εκάναν το ετήσιο service. Στέλνω email....αναφέρω ολα οσα θέλω και μου απαντάνε....οτι θα με καλέσουν! Ομως και εγώ δεν τους κάλεσα αλλά και η κατάσταση μετακινήσεων ηταν περίεργη και ούτε αυτοι με ειδοποίησαν και έτσι δεν έγινε ποτέ το ραντεβού στον Αδαμίδη.
Τελικά πήγα στις 02/08/2021 στο εξουσιοδοτημένο του Παπαβραμίδη και μου ειπαν οτι τα παράθυρα έχουν θέμα και πλέον που ειμαι εκτός εγγύσης θα χρειαστώ 210€ για να τα ανταλλακτικά!
Εδώ υπάρχει και ενα λεπτο σημείο όμως....που μου είπε ο Παπαβραμίδης να ψάξω
Κανονικά αν στον Αδαμίδη ....τοποθέτησαν ανταλλακτικό εντός εγγύσης στο παράθυρο του συνοδηγού θα έπρεπε να μου έδειναν μηδενικό παραστατικό.
Κάτι που δεν είχα την εμπειρία να ζητήσω....δεν το γνώριζα!
Οπότε εγώ θα καλέσω στον Αδαμίδη να ζητήσω αν υπάρχει κάτι τέτοιο ώστε ο Παπαβραμίδης να πατήσει στο γεγονός οτι αλλάχτηκε εντός εγγύησης και εβγαλε πάλι θέμα και λόγω covid δεν μπορούσε να επισκευτει συνεργειο καθώς ηταν απο αλλο νομό!
Εκεί στου Παπαβραμίδη μου είπαν οτι υπήρχαν μετρημένα αυτοκίνητα με θέμα στα παράθυρα....και επειδή το εψαξαν να βρούν τι φταίει παρατήρησαν οτι τα λαστιχάκια είναι πιο χαλαρά απ οτι θα έπρεπε!
Δυστυχώς ειμαι μακρυα απο εξουσιοδοτημένο και δεν μπορώ να πετάγομαι για πλάκα. Χθές πχ έκανα 200+ χλμ για να πάω για σερβις στου Παπαβραμιδη.
Οπως και να χει χρειάστηκα 230€ σχεδόν για ολο το χθεσινό "ταξιδάκι" (Βενζίνη - διόδια - και πληρωμή συνεργείου) Εντάξει αλλοι κάνουν κάθε μέρα για να πάνε στην δουλειά τους.....εγώ ομως για αυτο το ταξιδάκι μόνο δίνω χρήματα !