grand vitara 1.9ddis 3d

Εδώ γράφουμε ότι αφορά τα πετρελαιοκίνητα.

Δημοσίευσηαπό foxracing » Τετ Νοέμ 18, 2009 6:19 pm

1)οσον αφορα τη καταναλωση μονο με πολυ προσοχη 8α φτασει τα νουμερα που λετε! αλλα σιγα μην ανγχω8ω τωρα για αυτο! δεν ειναι οικονομικο diesel και δεν με απασχολει! εχει ροπη και τελος! αν ειναι να κανεις τεστ αντοχης μην τσιμπισει κανενα λιτρο παραπανω ειναι χασιμο χρονου και η διαφορα μικρη στη τσεπη. 2) v-power καλο καυσιμο αλλα ποιοτικα χειροτερο απο την ευρωπη λογω ελλειψης ανταγωνισμου.. καλο και τις ελλην και της εκο. προσοχη στο αν ειναι καθαρη η μανικα και ποσο παλιο ειναι το βενζιναδικο.. και ποτε το λαμπακι για πολλα χιλιομετρα αναμμενο(με λαμπακι σε βγαζει για 100χλμ!!) 3)το προγραμμα 8ελει καλο ψαξιμο και να μην μπει παραλληλος εγκεφαλος γιατι εχω ακουσει προβληματα στα ηλεκτρονικα-διαψευστε με- βοηθαει γενικα αλλα το μοτερ βγαζει 130 αλογα και απο τη μαμα renault βγαζει 110!4) τα συνεργεια στην ελλαδα δεν εχουν ιδεα απο diesel! στην αθηνα ειναι παν ασχετοι οι περισσοτεροι κανουν οτι λεει το βιβλιο και στην επαρχια υπαρχει η λογικη του"μαστρο μητσου"... πρεπει να το ψαχνει μονος σου πρωτα και να απιμενεις.. θελει και λιγο λογικη.. οσες φορες το πανε δοκιμη το πανε 1 χλμ σιγα την αποσταση τους λες κανει ενα θορυβο και σου λενε ενα οκ και μετα παλι τα ιδια.. οταν αλλαξα δαγκανα στα φρενα μου ελεγαν οτι το ζοριζω.." μα ρε αρχηγε πριν 2 βδομαδες αλλαξα τακακια πως τα εφαγε?" και μετα τους ειπα να λυσουν ολο το φρενο και καθισα απο πανω και να σου το κολλημενο εμβολο... αυτα και αλλα πολλα εχω παθει κατα καιρους.. μην ακουτε την πρωτη γνωμη του μαστορα κατα 90% μιλαει γενικα.. επισης το τμημα tis suzuki των ανταλλακτικων ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ειδικα στις ημερομηνιες παραδοσης.. τραγικοι παντα μα παντα ειχα θεμα..
foxracing
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Τετ Νοέμ 18, 2009 7:25 pm

foxracing έγραψε: το συμπερασμα ειναι ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ το τζιπακι... ουτε με αλλη αναρτηση μεταμορφωνεται ......

--Εαν το αυτοκινητο το εχεις παρει χωρις tcs ειναι δικαιολογημενα ολα αυτα που λες.
Άλλωστε ένα αμάξι χωρίς tcs με δυο ελευθερα διαφορικα!!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ τότε και με ένα ΜΟΝΟ τροχό στον αέρα ........μένει σχετικά εύκολα !!!!!

--Οσο αφορα την καταναλωση ,δεν κανω μαγικα!!!!! τα χωνω κιολας οταν χρειαζεται!!!! και με τα mad (μιλαω για το 5 πορτο ) ακομα περισσοτερο!!!!!

Υ.Σ. Ξερεις τι ειναι να το ψηλώνεις και να σου λέει το αμάξι τωρα "χωστα γιατί μπορώ και μπαίνω καλύτερα"??????ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.
Εικόνα
03/08,5D,full extra,esp/tcs,Ποδιές XMC,lift +2",cruise control,
Φιλτρο αερος K&N , kenwood 7200,Nuvicam ,κοτσαδορος απ/νος,
λασπ/ρες,parktronic, rear view camera, σποτάκια ,προστ/κα πλαινα,
alarm,ανεμοθ/στες, μπαγαζιέρα ορφ,7-8 lit/100km.
Άβαταρ μέλους
4troxos
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: COOPER AT3-sport2
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Χρήστος

Δημοσίευσηαπό haritak » Τετ Νοέμ 18, 2009 8:31 pm

foxracing έγραψε:1)οσον αφορα τη καταναλωση μονο με πολυ προσοχη 8α φτασει τα νουμερα που λετε! αλλα σιγα μην ανγχω8ω τωρα για αυτο! δεν ειναι οικονομικο diesel και δεν με απασχολει! εχει ροπη και τελος! αν ειναι να κανεις τεστ αντοχης μην τσιμπισει κανενα λιτρο παραπανω ειναι χασιμο χρονου και η διαφορα μικρη στη τσεπη.

Εδώ τώρα είναι θέμα του πως την βρίσκει ο καθένας... Αλλoς προσπαθεί να σπάσει το ρεκορ ταχύτητας και άλλος προσπαθεί να κάνει την βελτιστη οδήγηση σε σχέση χρόνου-κατανάλωση.

Το καλό είναι ότι το αμαξι ικανοποιεί και τις δύο πλευρές απο ότι φαίνεται!

foxracing έγραψε:2) v-power καλο καυσιμο αλλα ποιοτικα χειροτερο απο την ευρωπη λογω ελλειψης ανταγωνισμου.. καλο και τις ελλην και της εκο. προσοχη στο αν ειναι καθαρη η μανικα και ποσο παλιο ειναι το βενζιναδικο.. και ποτε το λαμπακι για πολλα χιλιομετρα αναμμενο(με λαμπακι σε βγαζει για 100χλμ!!)

Συμφωνούμε σε όλα, ειδικά στο λαμπάκι. Για το diesel, εδώ στην κρήτη τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Οσους ταξιτζήδες ρώτησα και ήταν δικό τους το ταξί μου είπαν να αποφεύγω εκο. Ολοι συμφωνούσαν ότι to v-power είναι πολύ καλό.

foxracing έγραψε:3)το προγραμμα 8ελει καλο ψαξιμο και να μην μπει παραλληλος εγκεφαλος γιατι εχω ακουσει προβληματα στα ηλεκτρονικα-διαψευστε με- βοηθαει γενικα αλλα το μοτερ βγαζει 130 αλογα και απο τη μαμα renault βγαζει 110!

ΟΠΑ! Εννοείς ότι η σουζούκι "πιέζει" τον κινητήρα να βγάλει παραπάνω άλογα απότι τον έχει η μαμά renault ? Το έχει ακούσει κανείς άλλος; Πρώτη φορά το ακούω.

foxracing έγραψε:4) τα συνεργεια στην ελλαδα δεν εχουν ιδεα απο diesel! στην αθηνα ειναι παν ασχετοι οι περισσοτεροι κανουν οτι λεει το βιβλιο και στην επαρχια υπαρχει η λογικη του"μαστρο μητσου"... πρεπει να το ψαχνει μονος σου πρωτα και να απιμενεις.. θελει και λιγο λογικη.. οσες φορες το πανε δοκιμη το πανε 1 χλμ σιγα την αποσταση τους λες κανει ενα θορυβο και σου λενε ενα οκ και μετα παλι τα ιδια.. οταν αλλαξα δαγκανα στα φρενα μου ελεγαν οτι το ζοριζω.." μα ρε αρχηγε πριν 2 βδομαδες αλλαξα τακακια πως τα εφαγε?" και μετα τους ειπα να λυσουν ολο το φρενο και καθισα απο πανω και να σου το κολλημενο εμβολο... αυτα και αλλα πολλα εχω παθει κατα καιρους.. μην ακουτε την πρωτη γνωμη του μαστορα κατα 90% μιλαει γενικα.. επισης το τμημα tis suzuki των ανταλλακτικων ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ειδικα στις ημερομηνιες παραδοσης.. τραγικοι παντα μα παντα ειχα θεμα.

Εδώ νομίζω δεν υπάρχει κανείς μέσα στο φόρουμ που να διαφωνεί (για τα diesel).
nGV 1.9 DDiS ESP TCS -- June 2009
King Spring + Kayaba / XMC front shield / LLumar
8.5lt/100km, 180.000 km
http://ych.gr
Άβαταρ μέλους
haritak
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michellen Latitude c
Suspension: King Springs
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό foxracing » Πέμ Νοέμ 19, 2009 12:36 am

στη εκφραση "χωστα γιατί μπορώ και μπαίνω καλύτερα" εγω τη μεταφραζω σε κρατιμα στο χωμα και στο χιονι... η εκφραση σου ειναι απολυτα σωστη.. δεν μεταφραζεται ομως στο παω πολυ πιο μακρυα. θελω να καταληξω χωρις να κουραζω πως το μονο που θα σου δωσει το ψηλωμα ειναι αυτοπεποιθηση και ισως θα γλυτωσεις και μια εξατμηση η ενα τελικο καζανακι.. καταλαβαινω πως το βλεπετε αλλα εγω θελω να μπαινω και στις στροφες σταθερα και γρηγορα. Απο τα συνεργεια που ξεχωριζω ειναι του Σουλανη στη πατρα.. ειναι μικρο αλλα εχουν υπομονη παντα εχω προβλημα με τα κεντρικα ομως. το μπλοκε το χρειαζομαι μεν δεν υπαρχει δε... αλλα to tcs δεν το ηθελα γιατι δεν απενεργοποιειται πληρως και σε μια δοκιμη πηγα να τσακιστω γιατι με φρεναρε πανω στη στροφη σε χωμα παντα.. αλλα βοη8αει.. για αυτους που δεν το εχουν η μονη λυση ειναι φρενο με το αριστερο! και μιας που ανεφερα... εχετε προσεξει οτι αν πατησεις γκαζι και φρενο αμεσως κοβει η μηχανη? σε γρηγορη οδηγηση ειναι επικυνδυνο. αν και απ'οτι βλεπω ελαχιστοι ασχολουνται με ταχυτητες ανω των 100... τελος ενα ζητηματακι ακομα ειναι ο θορυβος της μεταδοσης... εχει βρει κανενας λυση?
foxracing
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό foxracing » Πέμ Νοέμ 19, 2009 12:44 am

πως βαζετε φωτογραγιες εδω?
foxracing
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Πέμ Νοέμ 19, 2009 12:59 am

Μάλλον πρέπει να περιηγηθείς φίλε μου στις σελίδες του club αφού είσαι ακόμη φρέσκος :wink:
Για ρίξε μιά ματιά εδώ,θα δείς ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα έλλειψης του ΤCS,εγώ μόλις είχα περάσει άνετα αφού είχε ακουστεί το χαρακτηριστικό 'κρρ-κρρ' του συστήματος :arrow:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=tmPoGZVTQLg[/video]
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό foxracing » Πέμ Νοέμ 19, 2009 5:10 am

οκ και η πρωτη φωτο.. χειμενρινη με χιονι μεχρι τον καθρεφτη σχεδον και χωρις tcs.. παντως το πρωτο πραγμα που 8α επρεπε να βελτιωνετε ειναι ο δισκος... μεχρι εδω μυρισε..προσωπικα τον αλλαξα πριν το προβλεπομενο χρονο προληπτικα.. ειδικα το 1600.. δε ξερω αν στη λασπη βοηθαει το συστημα και δε μιλαω για ευ8εια αλλα δε ανηφορα (λογικα θα βοηθαει)
foxracing
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Πέμ Νοέμ 19, 2009 2:59 pm

foxracing έγραψε:στη εκφραση "χωστα γιατί μπορώ και μπαίνω καλύτερα" εγω τη μεταφραζω σε κρατιμα στο χωμα και στο χιονι... η εκφραση σου ειναι απολυτα σωστη.. δεν μεταφραζεται ομως στο παω πολυ πιο μακρυα. θελω να καταληξω χωρις να κουραζω πως το μονο που θα σου δωσει το ψηλωμα ειναι αυτοπεποιθηση και ισως θα γλυτωσεις και μια εξατμηση η ενα τελικο καζανακι.. καταλαβαινω πως το βλεπετε αλλα εγω θελω να μπαινω και στις στροφες σταθερα και γρηγορα.

Σου λείπει αρκετό διάβασμα απ`οσα με πολυ κοπο έχουμε γράψει εδω μέσα για αυτό καλύτερα πρώτα να διαβάζεις και μετά να εκφράζεις τις όποιες αμφιβολίες σου.

Η έκφραση "χωστα γιατί μπορώ και μπαίνω καλύτερα" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.......ύστερα απο πολλά στριταδικα...alfa romeo κ.λ.π.
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου αλλά βλέπω οτι ΔΕΝ..........
Άβαταρ μέλους
4troxos

Δημοσίευσηαπό foxracing » Πέμ Νοέμ 19, 2009 7:19 pm

δε θελω να γινω γραφικος και δε ξερω αν το grand vitara ειναι το πρωτο σου 4χ4 για μενα παντως ειναι το 5ο! και τα στριταδικα τα εχω για το δρομο οδηγω καρτ απο τα 8 . Ο ενθουσιασμος σου για το αμαξι καλος οπως και η κριτικη αλλα πριν μπω σε αυτο το φορουμ εχω διαβασει και πολλα αλλα παρομοια.. ο λογος που γραφω δεν ειναι η αντιδικια αλλά το να φωτισω και μια αλλη πτυχη του αγαπημενου σου αυτοκινητου που ισως μπορει να αφορα ορισμενους και οχι εσενα. οι αμφιβολιες γιαυτο το λογω διατυπωνονται για να συζητουνται. δε κατακρινω το αυτοκινητο το αντιθετο μαλιστα. ισως τα προβληματα που εχουν ανακυψει σε μενα να εχουν παρουσιαστει και σε αλλους οπως και η χρηση που θελω να του κανω να ταυτιζεται με μερικους.
foxracing
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Νοέμ 19, 2009 7:42 pm

παρεπιπτοντως εισαι απο πατρα??
www.4x4fun.gr

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: geolander/bfkm2
Suspension: mud ελατηρια

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Πέμ Νοέμ 19, 2009 8:43 pm

foxracing έγραψε: καταλαβαινω πως το βλεπετε αλλα εγω θελω να μπαινω και στις στροφες σταθερα και γρηγορα

Αφου αυτο σε ενδιαφερει γιατι δεν μας ακους λιγακι??????????
Άβαταρ μέλους
4troxos

Δημοσίευσηαπό foxracing » Παρ Νοέμ 20, 2009 12:34 am

απο πατρα ειμαι gmak αλλα δε μενω εκει. το αυτοκινητο ειναι αγορασμενο στη πατρα. στο θεμα του σπασμενου κινητηρα το ζητημα λυθηκε με αντικατασταση της μηχανης στην εγγυηση. τα μεχρι τωρα στοιχεια δειχνουν πως εσπασε για αγνωστο λογο η φτερωτη του turbo και τα σπασμενα κομματια τα ρουφηξε η εισαγωγη με αποτελεσμα να κολλησει το μοτερ. στην αρχη οι υποψιες επεσαν στο καυσιμο αλλα τελικα δεν ηταν αυτος ο λογος.. το σπασιμο εγινε μεσα στη πολη και χωρις να εχει πιεστει ο κινητηρας εκεινη τη μερα. ουτε η πιεση του turbo ειχε πειραχτει δε γινεται αλλωστε μπαινει σε safe mode o κινητηρας.. τα πραγματα δειχνουν μαλλον υπερκοπωση κατα τη γνωμη μου δεν εχω βρει στοιχεια αλλα παρομοια ,ομως το σπασιμο εγινε οπως ακριβως και στα turbo βενζινης υπαρχουν βιντεο (utube). ισως ενας πιο τακτικος ελεγχος στο turbo να σωσει την κατασταση σε αλλους. ενα συνηθες φαινομενο ειναι να χαλαρωνουν τα ρουλεμαν. το μονο ισως προειδοποιητικο στοιχειο πρεπει να ειναι (με επιφυλαξη) το διαφορετικο σφυριγμα κατα την επιταχυνση. επισης ελεγχο χρειαζεται οπως φαινεται πιο συχνα το συστημα ψυξης της φτερωτης. ο τυπος της garett GT1749V ειναι αυτος που φοραει το μοτερ. ειναι ενα πολυ μικρο turbo τεχνολογικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα χρησιμοποιειται απο παρα πολλα αυτοκινητα και σηκωνει πιεση μεχρι 0,9 bar. επισης ενας καλος ελεγχος πρεπει να γινεται γυρω στα 100.000 χλμ. οι προδιαγραφες του ειναι για πολυ περισσοτερα χλμ ομως ενα check δε κανει κακο. αγνωστο το κοστος ομως. ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ
[video]http://www.youtube.com/watch?v=WmkHTkmj2_U[/video]
foxracing
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό vaxevana » Παρ Νοέμ 20, 2009 12:52 pm

Σχετικά με την κατανάλωση, απλώς να ξανααναφέρω ότι με χρήση κυρίως σε Εγνατία και ταχύτητες 120-150, η κατανάλωση είναι στα 8.4-5 το χειμώνα και 8.7 το καλοκαίρι. Το αμάξι είναι μαμά με ποδιές και πριν από λίγο καιρό ATR λάστιχα.
Στα 71.000 χλμ μέσα σε 22 μήνες δεν έχει βγάλει κάτι ο κινητήρας, εκτός από κάτι ρουλεμάν που έκαναν θόρυβο και αντικαταστάθηκαν στα πλαίσια της εγγύησης.
Ας ελπίσουμε ότι εσύ ήσουν από τους άτυχους που σου συνέβηκε αυτό ...
Nissan Qashqai +2, 1.6 dci,
vaxevana
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Michelin Latitude Cr

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Νοέμ 20, 2009 1:52 pm

για να δουμε τωρα..

πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον που ξερει:

φιλε vaxevana εχεις 8,7 με ταχυτητα 120-150

εγω γιατι δεν πιανω τετοιο νουμερο με τις ταχυτητες να κυμαινονται απο 100-120??
www.4x4fun.gr

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: geolander/bfkm2
Suspension: mud ελατηρια

Δημοσίευσηαπό haritak » Παρ Νοέμ 20, 2009 2:57 pm

Το έχουμα ξανασυζητήσει πολύ αναλυτικά κάπου αλλού, δεν θυμάμαι που, ΑΛΛΑ μιας και παρακολουθώ πολύ στενά την κατανάλωση του δικού μου να πώ ότι είμαι στο 8,3 με ταχύτητες 90-100. ΜΑΛΛΟΝ η μπαγκαζιέρα πράγματι ανέβαζε αισθητά την κατανάλωση. Στις ίδιες ταχύτητες ήμουν στο 8.6 με την μπαγκαζιέρα. Σε δυο τρία γεμίσματα θα καταλήξουμε σε πιο σίγουρο νούμερο. Θα ενημερώσω τότε το αντίστοιχο thread.
nGV 1.9 DDiS ESP TCS -- June 2009
King Spring + Kayaba / XMC front shield / LLumar
8.5lt/100km, 180.000 km
http://ych.gr
Άβαταρ μέλους
haritak
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michellen Latitude c
Suspension: King Springs
Name: Γιάννης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Diesel

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες