από Aris11 » Τετ Ιουν 23, 2021 12:12 pm
3 day test Eibach lift kit pro.
η δοκιμή έγινε λοιπόν το τριημερο που μας πέρασε στην όμορφη Εύβοια.
το αμάξι φουλ φορτωμένο, τίγκα, με εξοπλισμό κάμπινγκ για 4, 2 ενήλικες & 2 παιδιά, μπαγκαζιέρα etc.
λάστιχα Michelin CrossClimate 215/60R17, στα 40-41 psi - τόσο λέει το ταμπελάκι για full load.
Πρώτη εικόνα: το αμάξι δεν κάθεται σούζα! Με τα μαμά ελατήρια όταν το φόρτωνα έτσι το πίσω μέρος καθόταν πολύ χαμηλά.
Εθνική μέχρι χαλκίδα μια χαρά, δεν ξέρω αν είναι placebo μου φάνηκε ότι πάταγε καλύτερα, πάντως εξίσου καλά σίγουρα με τα μαμά ελατήρια.
Στις στροφούλες μετά την Χαλκίδα και προς Αγία Άννα απόλαυση, μικρότερες κλίσεις, πολύ ωραία αίσθηση στο τιμόνι.
Στο χώμα τώρα:
1. Σε ήπιο χωματόδρομο με ταχύτητα στα 40km/h αρκετοι κραδασμοί, κατέβασα την πίεση και μαλάκωσε. Μια χαρά.
2. Σε πιο δύσκολο χωματόδρομο με χαμηλές ταχύτητες και λακούβες/πέτρες το έξτρα ύψος ήταν αισθητό και πολύ ευχάριστο. Κοπάναγε όμως νομίζω πιο πολύ, ειδικά σε ταλαντώσεις δεξιά αριστερά ένιωθα ότι σχεδόν δεν συμπιεζόταν η ανάρτηση και πολύ. Έπεφτε η μια ρόδα στη λακούβα μπαπ και μόλις έβγαινε απότομη επαναφορα. Πήγαιναν τα κεφάλια μας πέρα δώθε :P.
Συμπέρασματικά όπως έχει αναφερθεί και σε παλιότερη ανάρτηση από GATOZ στην άσφαλτο μια χαρά, παρόλο το επιπλέον ύψος δεν είδα κατι αρνητικό, μάλλον πιο καλό. Στο χώμα κέρδισα σε ύψος, που ήταν και το ζητούμενο αλλά έχασα σε άνεση.
tutto sommato μου αρέσει.