Για να κάνουμε τέτοιο έλεγχο πρέπει να έχουμε δυο αυτοκίνητα (NV) το ένα δίπλα στο άλλο. Πάνε σε κάποιο καφέ όλο και κάποιο θα πετύχεις. Βγάλε video να έχεις αποδείξεις.
Μάλλον δεν κολλάει τελείως στο συγκεκριμένο νήμα, αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχει κανείς άλλος μεγάλη δυσκολία να ξαναβιδώσει την κεραία οροφής; Όσο και αν παλεύω δεν βιδώνει με τίποτα..
Καλησπέρα, για να προλάβω τους φίλους να μην κάνουν το ίδιο λάθος με εμένα αυτή η κεραία δεν πατάει 100% γιατι έχει καμπύλη. Θα παραγγείλω αυτή https://www.aliexpress.com/item/32869227636.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.73984c4d3sAw9T που έχει προτείνει ο συμφορουμίτης Σαολίν παραπάνω. Εάν κάποιος έχει βάλει κάποια άλλη με επιτυχία καλοδεχουμένα τα λινκ.
Πάντως ακόμα και αυτή που δεν πατάει καλά δίνει πόντους στην εμφάνιση.
Η λήψη είναι ακριβώς ίδια ίσως και λίγο καλύτερη γενικώς δεν καταλαβαίνεις διαφορά.
Τελευταία επεξεργασία από mitsosstr636r και Κυρ Ιαν 08, 2023 7:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Ενσωμάτωση link!
Εγώ έβαλα τελικά αυτήν …Είναι τοποθετημένη εδώ και 6 μήνες και έχει αντέξει αρκετές βροχές και κακουχίες…Κουμπώνει μια χαρά στην υποδοχή… Τώρα αν ξεκολλήσει κάποια στιγμή ισως ξανά αγοράσω πάλι την ίδια… Δίνει μία επιπλέον πινελιά στο αμάξι ενώ δεν έχω και το άγχος να σπάσω και την κανονική… Η ισχύς του σήματος στο ραδιόφωνο είναι στα ίδια επίπεδα με την κανονική θα έλεγα αν όχι λίγο καλύτερη…