Όπως έγραψα και το Σάββατο 15-5-2021 άλλαξα τα αμορτισέρ στο αυτοκίνητο λόγω ότι είχαν πια σχεδόν φάει τα ψωμιά τους.Ο προηγούμενος κωδικός 554083 (τα ασημί) καταργήθηκε από την KYB όπως μου είπε ο έμπορας,και ο νέος πια είναι ο 444124 (μαύρα) και είναι λαδιού έχοντας καλύτερη απορρόφηση κραδασμών από τα προηγούμενα όπως πληροφορήθηκα.Οπότε όποιος θέλει να τα αλλάξει θα δίνει τον νέο και είναι του ιδίου μήκους με τα απερχόμενα (τα ασημί). Πάμε λοιπόν και με λίγες φωτογραφίες αυτών από την τοποθέτηση.Τα πίσω δεν πρόλαβα να τα βγάλω προτού μπουν στο όχημα παρά μόνο τοποθετημένα σε αυτό.
Εδώ ο νέος κωδικός 444124 των πίσω.
Τα εμπρός αμορτισέρ με τους κωδικούς τους.
Ο Σταύρος βοηθός.
Τα εμπρός.
Τα πίσω τοποθετημένα.Όπως και τα ασημί θέλουν λίγο τρόχισμα στη θηλιά.Ξέρουν όσοι τα φορούν.
Μάζεμα του ελατηρίου στα εμπρός για να βγουν.
Τα εμπρός τοποθετημένα και με καινούργιες καμπερόβιδες.
Το αυτοκίνητο έτοιμο με τα καινούργια του αμορτισέρ.
Ο άνθρωπος που είναι στη φωτογραφία με το μαύρο μπλουζάκι μαζί με το Σταύρο είναι ο συμπέθερος μου (ο Γιώργος ήταν έξω για αμάξι που είχε χαλάσει και έτσι ανέλαβε ο συμπέθερος) γι' αυτό και η βοήθεια του νέου. Η τοποθέτηση των αμορτισέρ έγινε στο συνεργείο που έχει ο γαμπρός μου στα νότια προάστια. Εντυπώσεις των αμορτισέρ αργότερα και φυσικά όταν ανέβει βουνό που θα γίνει σύντομα εντός Ιουνίου.
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Καλοταξιδα .. Μάλλον είμαι και εγώ για αμορτισέρ.. Αφού θα περάσω και τα mad είναι ευκαιρία.. Πόσο κόστισε η τετράδα; Επίσης τώρα φοράω τις τριποντες προσθήκες από τεφλόν . Σκέφτομαι να τις αφαιρέσω και να βαλω μόνο τα mad . Πόσο ύψος έχεις με τα mad και τις προσθήκες και αν τις αφήσω θέλει καμπεροβιδες για να έρθει σωστά;
Καλησπέρα Άρη.Εγώ με τα mad και τους αποστάτες έχω 5 πόντους μπροστά και 5.50 πίσω.Με τα mad σκέτα παίρνεις 3 μπροστά και 3.50 πίσω και δεν χρειάζεται καμπερόβιδες,όυτε εγώ είχα βάλει καμπερόβιδες όταν ήμουν ψηλωμένος μόνο με τα ελατήρια. Τώρα αν θες να αφήσεις και τις προσθήκες θες καμπερόβιδες και μπορείς να τις βρεις είναι 14mm.Αυτές έχω πάρει και εγώ.Για τα αμορτισέρ έχω γράψει τον καινούργιο κωδικό στην παρουσίαση που έκανα.Σου έχω στείλει και π.μ. .