Υστερα απο 10 χρονια συντροφιας με το Jimny μου και μετα απο τις ομορφες στιγμες που μου ειχε χαρισει παρθηκε η αποφαση να το πουλησω να παω σε κατι μεγαλυτερο.Μετα απο ενα μηνα βρεθηκε αγοραστης και το αμαξι πουληθηκε και εφυγε για Λαμια.
Ολο το διαστημα μεχρι να ερθει ο αγοραστης να το παρει κοιταγα αγγελειες για Grand Vitara 1.6 αλλα τα περισσοτερα ειχαν ηδη πολλα χλμ.
Καποια στιγμη βρεθηκε ενα ενω ηταν καθαρο και αρκετα προσεγμενο τοσο μηχανικα οσο και απο θεμα σκουριων και τρακαρισματος λιγο οτι τα χλμ ηταν πολλα κατι οτι στραβωσε με τον ανθρωπο που το πουλαγε αρχισα στο ψαξιμο στα 2.0.
Για καλη μου τυχη βρηκα 2 που μου κινησαν το ενδιαφερον βεβαια το ενα ειχε καταθεσει πινακιδες και ενω του ειχα πει να τις παρει για 3 μερες μου εβρισκε διαφορες δικαιολογιες.Το αλλο μιλωντας με τον ανθρωπο κατι στα λεγομενα του δεν μου καθοτανε καλα το απεκλεισα αμεσως και ετσι η τυχη μου χαμογελασε στο 3 που ειχα σταμπαρει.
Με γρηγορους ρυθμους κανονισα ραμπα για ελεγχο σε ολα του σημεια εγινε αμεσα διασταυρωση χλμ αν ειναι τα πραγματικα με τηλεφωνο σε ΚΤΕΟ και αφου πηρα το ΟΚ απο τον μηχανικο μου το εκλεισα αμεσως.Μεγαλη Τεταρτη ξεκινησε η ολη διαδικασια λογω οτι επειδη ειχε καταθεσει πινακιδες ο ανθρωπος που το ειχε επρεπε πρωτα να ασφαλιστει να πληρωθουν τελη κυκλοφοριας να παρει αρση ακινησιας και μετα να γινει η μεταβιβαση.Το πρωτο κομματι της ολης διαδικασιας εγινε την Τεταρτη και επρεπε Μεγαλη Πεμπτη να προλαβει υπουργειο για να κανει την μεταβιβαση.Ημουνα συνεχεια σε τηλεφωνικη επκοινωνια με τον ανθρωπο για να δουμε τι γινεται.Η απαντηση του ηταν γινεται ενας χαμος στο υπουργειο με τις μεταβιβασεις λογω οτι πεφτουμε σε αργιες αλλα θα κανει οτι μπορει καπου εκει μου καποηκαν λιγο τα φτερα μιας και υπηρχε πιθανοτητα να μην προλαβουμε.Η ωρα δεν περναγε με τπτ ωσπου χτυπησε τηλεφωνο και με ενημερωσε οτι εγινε η μεταβιβαση.
Η χαρα μου εκεινη την ωρα δεν περιγραφεται.Θα ειχα στα χερια μου το καινουργιο μου αμαξι και αυτο ειναι : Grand Vitara 2.0 εκδοση freestyle
Οι εντυπωσεις μου υστερα απο σχεδον 2 βδομαδες στα χερια μου και σχεδον 1000 χλμ ειναι οι καλυτερες
Παμε ομως λιγες φωτο απο το αμαξι.