Παιδιά νεώτερα για τα λάστιχα Toyo O.C. AT που έχω φορέσει.
Σήμερα έκανα μια πάρα πολύ ωραία εκδρομή προς Στενή Δύρφυος, μπόλικες διαδρομές στις γύρο περιοχές, στη συνέχεια κάτω στην παραλία της Χιλιαδούς. Επιστροφή ξανά για αναζήτηση ενός ωραίου σημείου χαμένοι μέσα στην περιοχή και τέλος κατάληξη στα ωραία ψητά στην Στενή.
Πέρασα απο άμμο, παλιές λάσπες (πηχτές) νεροφαγώματα, σαθρά πετρώματα, πέτρες, στάσιμα νερά (μικρές λίμνες) αλλά και πολλά τρεχούμενα ποταμάκια με κροκάλα (ευτυχώς για να ξεπλυθεί λιγάκι) και πάρα πολύ χωματόδρομο. Επίσης πάτησα επίτηδες σε ένα ωραίο ανηφορικό ξέφωτο που ήταν στρωμένο απο πλατανόφυλλα. Πιστεύω κάλυψα μια μεγάλη γκάμα απο τα γνωστά εκτός δρόμου προβλήματα. Το αποτέλεσμα
άριστο . Δεν δυσκολέυτηκα πουθενά χωρίς κάποιο ίχνος δυσταγμού, κωλήματος ή περίεργου γλυστρήματος. Κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι την λάσπη την καθαρίζει πάρα πολύ γρήγορα και δεν σου δίνει την αίσθηση γλυστρήματος δεξιά αριστερά.
Θόρυβος σε καμία περίπτωση ενοχλητικός και επισημένω είναι ίδιος ή και λιγότερος απο τα μαμά.
Μετά τα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα έχω και ένα αρνητικό.
Μετά απο αρκετά χιλιόμετρα και παρακολούθηση της κατανάλωσης, το αποτέλεσμα είναι ότι αυτή αυξήθηκε κατά 1 λίτρο/100 χμ. Είμουν στα 9L/100km και πήγα στα 10L/100km. Με τυπική μέτρια οδήγηση έως 120 km στην εθνική με χρήση Crouise C. κάποια σημεία έως 150 km περιστασιακά και ήρεμα στα υπόλοιπα κομάτια.
Τώρα το μόνο που μου μένει είναι να τα δώ και στα χιόνια......και σε μια βόλτα με το club.