Τα τελευταια 25χρονια που εχω διπλωμα η κινηση μου εντος της πολης γινεται κατα 99% με δικυκλο.
Αυτοκινητο παιρνω μονο με βροχη και κρυο πολυ ζορικο.
Θεωρω τουλαχιστον για τη Αττικη οσους βλεπω με αμαξι να περιμενουν στα φαναρια/κινηση για το δικο μου μυαλο τουλαχιστον τρελα.

Δεν σας λεω τρελους

Ξεκινοντας μικρος με μηχανες εχω τα τελευταια χρονια για την μετακινηση μου μονο σκουτερ για τον λογο του οτι δεν εχουν ταχυτητες εχουν χωρους για το κρανος και τα ψωνια προφυλαξη για τα ποδια ευκολια σε μανουβρες κινησης και γενικα μια ευκολια στο κλεινον αστυ .
-
Τωρα που αρχισα να μεγαλωνω και να παλιμπαιδιζω

Το διλημμα και που εδω θελω βοηθεια γιατι το εχω καψει ειναι μεταξι 2 σκουτερ με εντελως διαφορετικη κατευθυνση.
-
Το ενα ειναι το νεο tmax 560 της yamaha.
Kαι το αλλο το νεο Χadv 750 της Honda
Και τα 2 ειναι σκουτερ με το honda να το αναφερουν ως υβριδικο και καλα το μοναδικο suv μηχανακι παγκοσμια

Αν με ρωτησεις τι θελω;;;;;\Και τα 2

Και μηχανοβιος να μην εισαι πες μου ποιο σου αρεσει !
Τιμη ειναι ομοια και για τα 2 και ειναι κοντα στα 14χιλιαρικα το ενα 14και κατι ψιλα το αλλο 13700
-
-
Το yamaha αμιγως σκουτερ με δυνατοτητες για μικρο ταξιδια με την μανταμ η κανα νησακι .
Με το κυρος της yamaha πολυ δυναμη και χωρις πολλα λογια το ποιο γνωστο σκουτερ παγκοσμια .
-
-
-
To Ηοnda και εδω σε θελω μαστορα( μηχανιζει) δλδ ειναι ενα ας (πουμε) μηχανακι που σαν υβριδιο οπως το λενε παει παντου ,,,σε ταξιδευει αλλα αν βρεις εκεινη την απροσιτη παραλια που το αλλο δεν θα σε παει τοτε με το honda δεν θα το σκεφτεις.
To honda απο πλευρας εξοπλισμου ειναι πολυ ανωτερο ,,με πολλα κοκοψωνια παραπανω ,επιλογες τροπου οδηγησης χωμα /βροχη /γρηγορα /αργα,,,,το να ειναι αυτοματο αλλα και οχι (αλλαζει ταχυτητες απο + - στο χερι αν θες )εγχρωμες οθονες voise control του μιλας και παιρνει τηλεφωνα led φωτα και αλλα πολλα!
Με λιγα λογια η honda προσπαθει να ριξει απο τον θρονο το yamaha και το φορτωσε με ολα.
-
Το honda.
-
-
-Ετσι για την ιστορια η ιδεα του Honda ξεκινησε οταν ενας βασικος εκ του σχεδιαστικου τμηματος Ιταλος της Hοnda πηγε στη Ιο και δεν μπορουσε να προσεγγισει την γνωστοτερη παραλια του νησιου το μαγγαναρι με απλο σκουτερ .
-
ΥΓ.Οποιο και να παρω το μικρο μου σκουτερακι δεν θα το δωσω δεν γινεται να πηγαινω να αγορασω τσιγαρα με τα γαιδουρια