επειδη τυχαινει να ειμαι μελος και στην 4χ4 Λεσχη Περιστεριου εχω δει πολλων ειδων Μ/Τ ελαστικων και σε ασφαλτο αλλα και σε extreme χρηση.ειδικα τα 100% χωματινα ελαστικα.μου ετυχε και αγορασα τα caiman της malatesta σε διασταση 205/75/15(απο εταιρια σε εταιρια διαφερουν τα μεγεθη στην αναγωμωση κατα πολυ και το μονο σιγουρο ειναι να μετρας εξωτερικη διαμετρο με μεζουρα)και τα εχω αφησει στο χωριουδακι μου για να τα χαιρομαι εκει.

.
ποτε δεν στομωνουν απο λασπη αλλα αντιθετως την πετανε σε μεγαλη ποσοτητα παντου και στο χιονι πετανε.ΑΛΛΑ σαν αναγωμωση ειναι βαρια λαστιχα και το gv στις ανηφορες με γρηγορα το παω μια ταχυτητα κατω σε σχεση με προτωγενη ελαστικα ενω με την χρηση κοντων σχεσεων δεν βλεπεις καμια διαφορα.απο θορυβο πανε καλα γιατι μονο με metal μουσικη

δεν τα ακους.
ενα δεδομενο που θελει πολυ προσοχη οπως λεει και ο φιλος και αντιπροεδρος της λεσχης Αργυρης αυτα τα ελαστικα εχουν αποτομο grip και στα χοντρα ζορια θα αφησουν κουσουρι σε ημιαξονιο η και στο διαφορικο.οποτε θελουν προσοχη γιατι τα ημιαξονια θα κοπουν σαν πρασο.

. το μεταμορφωνουν το αμαξι σε σκετο αγριμι και σε εκτος δρομου καταστασεις πολλες φορες πας 2κινητος χαλαρα.
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."