Λοιπον, εχω ενα κομπρεσερ αερα αγορασμενο απο τον σακκα πριν 1.5 χρονο. Το μεγαλο-διπλο που εδινε. Μπαινει στη μπαταρια και ειναι θεοβαρο και τεραστιο. τιμη δεν θυμαμαι καθως ηταν στον συφερτο του προτζεκτ.
το εχω χρησιμοποιησει ή μαλλον πηγα να το χρησιμοποιησω μια φορα αλλα δεν χρειαστηκε καθως ο συν.ηλ.μηχ. με το περδικαλι μου εδωκε του νιβι που ειναι πιο βολικο.
αρα αχρησιμοποιητο. δινοντας το νιβι μου με ρεζερβα, εκρατησα το κομπρεσερ του που ειναι εξαιρετικο, μικρο και μπαινει σε αναπτηρα.
οποτε μου πιανει χωρο. τα παρακαλια μου στον σακκα να το χωρεσει καπως κατω απο το καπω και να εχω μονιμο αερα δεν πιανουν αφου δεν χωραει μαζι με το ηδη υπαρχον διπλο κομπρεσερ του αμοργιαννου, μονο του βεβαια χωραει.
και φυσικα δεν το πουλαω αλλα το ανταλλασω με ιμαντες αναλογης αξιας ή οχι αναλογης αξιας με συμπληρωμα διατροφης. πιτογυρα. που πρεπει να ειναι γαματα πεντακαθαρα και καποια μετρα. και οι ιμαντες και τα πιτογυρα. ωμεγα δεν θελω, εχω ηδη 8.
ειναι μεσα σε σακο μεταφορας, τον δικο του, ειπαμε εχει παρει μπροστα max 10 δευτερα.