Ερωτήσεις για τους συναγερμούς Pandora κ την λειτουργία τους

Re: Ερωτήσεις για τους συναγερμούς Pandora κ την λειτουργία τους

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Τετ Δεκ 30, 2020 12:26 am

Κύριοι συμφορουμίτες για κλέφτες δεν κάνετε :lol: :lol: :lol:
Κανείς κλέφτης δεν θα καθότανε να ασχοληθεί με αυτό τον συναγερμό που είναι τοποθετημένος σε αυτοκίνητο των 25.000 €
Να ήταν αυτοκίνητο των 60.000 € μπορεί. Χωρίς το ID-Tag σε εμβέλεια δεν μπαίνει ο κινητήρας σε λειτουργία.
Ακόμα και αν σε κατεβάσουν από το αυτοκίνητο και σου το πάρουν μετά από λίγα km σβήνει και ενεργοποιείται η σειρήνα.
Μπορεί να οριστεί κωδικός εκκίνησης με τα κουμπάκια που έχουμε επάνω στο τιμόνι.
Κανένα jameraki δεν μπορεί να το παρεμβάλει αυτό το κλείδωμα διότι δεν είναι ασύρματο.
Ακόμα και να θέλει να ξηλώσει κάποιος τον συναγερμό, για να "απελευθερώσει" το αυτοκίνητο,
το μόνο που θα καταφέρει είναι να κλειδώσει τα μαμά ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.
Να σηκώσει κάποιος το αυτοκινητο πάλι υπάρχει τρόπος να κλειδωθούνε τα μαμά ηλεκτρονικά.
Το μόνο αρνητικό κατά την γνώμη μου, ότι πρέπει να είναι συνέχεια στο internet, όπου υπάρχουν χρεώσεις.
Αν πας να του κλείσεις το internet με λάθος τρόπο, πάλι κλειδώνει.
Ευτυχώς!! κάθε μέρα είναι διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
stelios8ess
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: GoodyearVector4Season SUV
Διάσταση ελαστικών: 215-60 R17
Suspension: Της μαμά του
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Aka: Stelios8es
Name: Στέλιος

Δημοσίευσηαπό K1ngdom_GR » Τετ Δεκ 30, 2020 2:28 pm

Καλησπέρα στην παρέα ξανά και Χρόνια Πολλά! Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές-τοποθετήσεις σας.Για τους Pandora αν και δεν έχω κάποια εμπειρία περισσότερα θετικά σχόλια έχω ακούσει παρά αρνητικά… Για τους META που ανέφεραν καποιοι φίλοι δεν τους γνώριζα καθόλου! Στον pandora -αν επιλέξω αυτόν τελικά- θα με ενδιέφερε μια επιλογή που έχει για εισαγωγή κωδικού πριν την εκκίνηση αλλά σε ερώτηση που έκανα σε κατάστημα που κάνει τοποθετήσεις συναγερμών αυτό το αναγνωριστικό δεν το εγκαθιστούν λέγοντας ότι είναι μια περίπλοκη διαδικασία… Τώρα από την στιγμή που ο version 3 στα χαρακτηριστικά του λέει ότι έχει τέτοια δυνατότητα το θεωρώ άκυρο να μην στο εγκαθιστούν από την στιγμή που πληρώνεις ένα σεβαστό ποσό για ένα τέτοιο σύστημα και να μην μπορείς να εκμεταλευτείς όλες του τις δυνατότητες… Anyway… Σε σχέση με ασφάλεια -αν και ξεφεύγουμε λίγο απο το θέμα- θα βάλω Allianz η οποία με καλύπτει έως και 3 χρόνια την εμπορική αξία του αυτοκινήτου όσο το είχα αγοράσει! Είμαι ακόμα στο ψάξιμο για συναγερμό με gps οπότε οποιαδήποτε άλλη συμβουλή ευπρόσδεκτη! 8)
Φιλικά Ανδρέας.
Άβαταρ μέλους
K1ngdom_GR
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Continental
Διάσταση ελαστικών: 215/55R17
Suspension: Normal
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό Tony Louk » Τετ Δεκ 30, 2020 2:36 pm

Ανδρέα δες και , αν δεν το έχεις δεί ήδη!

Υ.Γ. Καλό θα ήταν να συγχωνευθούν σε ένα

(sorry mods ...αλλά πρώτη φορά μας ξανασυμβαίνει) :oops:
NV 1.6 Diesel AllGrip GLX TCSS (Automatic)

Συν/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ

- Γηράσκω αεί διδασκόμενος -

Άβαταρ μέλους
Tony Louk
Moderator
Moderator

Λάστιχα: Lat.cross/Malatesta Kobra
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17-215/65/16
Suspension: +4/5 cm (αποστ+λαστ)
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Name: Αντώνης

Δημοσίευσηαπό peterpan » Τετ Δεκ 30, 2020 8:22 pm

K1ngdom_GR έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα ξανά και Χρόνια Πολλά! Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές-τοποθετήσεις σας.Για τους Pandora αν και δεν έχω κάποια εμπειρία περισσότερα θετικά σχόλια έχω ακούσει παρά αρνητικά… Για τους META που ανέφεραν καποιοι φίλοι δεν τους γνώριζα καθόλου! Στον pandora -αν επιλέξω αυτόν τελικά- θα με ενδιέφερε μια επιλογή που έχει για εισαγωγή κωδικού πριν την εκκίνηση αλλά σε ερώτηση που έκανα σε κατάστημα που κάνει τοποθετήσεις συναγερμών αυτό το αναγνωριστικό δεν το εγκαθιστούν λέγοντας ότι είναι μια περίπλοκη διαδικασία… Τώρα από την στιγμή που ο version 3 στα χαρακτηριστικά του λέει ότι έχει τέτοια δυνατότητα το θεωρώ άκυρο να μην στο εγκαθιστούν από την στιγμή που πληρώνεις ένα σεβαστό ποσό για ένα τέτοιο σύστημα και να μην μπορείς να εκμεταλευτείς όλες του τις δυνατότητες… Anyway… Σε σχέση με ασφάλεια -αν και ξεφεύγουμε λίγο απο το θέμα- θα βάλω Allianz η οποία με καλύπτει έως και 3 χρόνια την εμπορική αξία του αυτοκινήτου όσο το είχα αγοράσει! Είμαι ακόμα στο ψάξιμο για συναγερμό με gps οπότε οποιαδήποτε άλλη συμβουλή ευπρόσδεκτη! 8)

Δεν γνωρίζεις τους META? είναι σαν να γνωρίζεις το κινέζικο εμβόλιο για το covid και όχι της Pfizer. Βασικά είναι η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις στην Ελλάδα και Ιταλία. Άμα το ψάξεις λίγο παραπάνω θα βρεις πολλά αρνητικά για τους Pandora και για το πως ''ρουφάνε'' τη μπαταρία. Το Metasystem tracker το τοποθετεί ο ίδιος ο αντιπρόσωπος στη Λεωφ. Βουλιαγμένης στον Αγ. Δημήτριο. Ότι και αν βάλεις ψάξτο καλά πρώτα και καλοφόρετο
peterpan
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: ContiEcoContact 5
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: εργοστασιακή
Name: Πέτρος

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Τετ Δεκ 30, 2020 10:21 pm

Ανδρέας (K1ngdom_GR)
Που μένεις :?: μήπως μπορώ να βοηθήσω σε πιο εγκαταστάτη (μάστορα) να πας.
Ευτυχώς!! κάθε μέρα είναι διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
stelios8ess

Λάστιχα: GoodyearVector4Season SUV
Διάσταση ελαστικών: 215-60 R17
Suspension: Της μαμά του
Aka: Stelios8es
Name: Στέλιος

Δημοσίευσηαπό supperclub » Τετ Δεκ 30, 2020 10:37 pm

Και εγώ είμαι ανάμεσα σε clifford και pandora , το θέμα είναι ποιος ταιριάζει καλύτερα στην τσέπη μας και στο αμάξι μας . Από εκεί και πέρα επειδή το αμάξι το έχω σε γκαράζ θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να τον απενεργοποιώ για να μην έχω θέματα με την μπαταρία και το δεύτερο θέμα που με απασχολεί είναι το θέμα της εγγύησης . Άραγε εάν διάλεγα ένα αντικλεπτικό και το πήγαινα στην αντιπροσωπεία για εγκατάσταση θα δέχονταν να το βάλει ώστε να είμαι καλυμμένος και με το θέμα της εγγύησης ;
supperclub
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Εργοστασιακά
Διάσταση ελαστικών: Εργοστασιακά
Suspension: Εργοστασιακή
Name: ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευσηαπό vagelisfil » Τετ Δεκ 30, 2020 11:03 pm

Θα πω μια προσωπική γνώμη για την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Όποιος συμφωνεί την κρατάει όποιος διαφωνεί την προσπερνάει.
Όπως προείπα οι συναγερμοί λίγο ή πολύ αφοπλίζονται όλοι. Έχει να κάνει με το που θα πέσεις. Συνήθως δεν κλέβουν καινούρια αυτοκίνητα για να τα πάρουν και να φύγουν γιατί δεν έχει νόημα πλέον, παρά μόνο τα σπάνε για να πάρουν κάτι από μέσα ή να ξυλώσουν κάποιο ανταλλακτικό και να το πουλήσουν. Επίσης δε νομίζω τα Vitara μας να είναι και τόσο στόχος γιατί είναι φθηνά αυτοκίνητα και τα ανταλλακτικά τους υπάρχουν σε πολύ χαμηλές τιμές έξω στην αγορά.
Εξάλλου αν κάποιος το βάλει τόσο στο μάτι θα βρει τρόπο να το πάρει και να φύγει ακόμα και με γερανό αν χρειαστεί. Σηκώνουν αυτοκίνητα με 6ψήφια αξία και με πολύ ακριβότερα συστήματα συναγερμού, το vitara μπροστά τους είναι λουκουμάκι.
Για καθαρά ψυχολογικούς λόγους βάζουμε έναν συναγερμό απλό που να κάνει τα βασικά, να σφυρίξει αν ανοίξει η πόρτα ή σπάσει το τζάμι άντε και να στείλει και ένα sms.
Όπως είπα προηγουμένως καλό είναι να προτιμήσουμε μια καλή ασφάλεια.
Επίσης μια άλλη καλή λύση προστασίας είναι dashcam με δυνατότητα ειδοποίησης μέσω internet. Υπάρχουν οι απλές με 30€ που είναι για να βγάζεις selfie στο παρμπριζ και οι πιο καλές που παίρνουν sim (και wifi αν πιάνει από το σπίτι για να μη χαλάμε δεδομένα), έχουν δεύτερο αισθητήρα για το πίσω τζάμι ακόμα και τρίτο για την καμπίνα, στέλνουν ειδοποίηση αν τρανταχτεί ή κουνηθεί το αμάξι, αν πλησιάσει κάποιος, βλέπεις real time εικόνα όποτε θες σαν τις κάμερες του σπιτιού, έχουν gps tracker και βγάζουν και βίντεο τις εκδρομές μας. Επίσης το βασικότερο μας προστατεύουν απο hits and runs που μας κοπανάνε και φεύγουν και τρέχουμε μετά να βγάλουμε άκρη με δηλώσεις κατά αγνώστου που είναι καθημερινό και πολύ πιο πιθανό από την κλοπή.
:-)
Suzuki Vitara 1.6 DDiS GL+ (2015) - 120hp/320Nm
Citroen C3 1.6 BlueHDi 100 S&S Shine (2017) - 100hp/254Nm
Kia Rio 1.4 CVVT Cosmic (2011) - 109hp/137Nm
Άβαταρ μέλους
vagelisfil
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: GY EfficientGrip Perf. 2
Διάσταση ελαστικών: 215/55/R17
Name: Βαγγέλης Φίλιππας

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Δεκ 30, 2020 11:49 pm

Tony Louk έγραψε:Ανδρέα δες και , αν δεν το έχεις δεί ήδη!

:doh: Κι άλλος κουβάς τα πάντα όλα???

Ο άνθρωπος ρωτάει κάτι συγκεκριμένο:
Κοιτάζω τους Pandora με το gps… Εχει κανείς τοποθετήσει τον συγεκριμένο συναγερμό;
Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα αυτό
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
cb: Ναι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό K1ngdom_GR » Τετ Δεκ 30, 2020 11:59 pm

Tony Louk έγραψε:Ανδρέα δες και , αν δεν το έχεις δεί ήδη!

Φίλε Αντώνη το έχω ξεψειρίσει και αυτό το θέμα μην ανησυχείς! 8) Σε ευχαριστώ πάντως! Απλά είπα να ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμα αποκλειστικά για τους Pandora μιας και βλέπω πολλούς φίλους να τους αναφέρουν και να συγκεντρώσουμε εδώ ότι ερωτήσεις-συμβουλές-τρόποι λειτουργίας γίνετε ή και εμπειρία χρήσης χωρίς αυτό να είναι κάποια διαφήμιση ή δυσφήμιση

stelios8ess έγραψε:Ανδρέας (K1ngdom_GR)
Που μένεις :?: μήπως μπορώ να βοηθήσω σε πιο εγκαταστάτη (μάστορα) να πας.

Φίλε Στέλιο σου έστειλα PM μέσο e-mail. :D

supperclub έγραψε:Και εγώ είμαι ανάμεσα σε clifford και pandora , το θέμα είναι ποιος ταιριάζει καλύτερα στην τσέπη μας και στο αμάξι μας . Από εκεί και πέρα επειδή το αμάξι το έχω σε γκαράζ θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να τον απενεργοποιώ για να μην έχω θέματα με την μπαταρία και το δεύτερο θέμα που με απασχολεί είναι το θέμα της εγγύησης . Άραγε εάν διάλεγα ένα αντικλεπτικό και το πήγαινα στην αντιπροσωπεία για εγκατάσταση θα δέχονταν να το βάλει ώστε να είμαι καλυμμένος και με το θέμα της εγγύησης ;

Φίλε Πάνο η αντιπροσωπεία είναι απίθανο να δεχτεί να κάνει μια τέτοια τοποθέτηση από την στιγμή που δεν είναι κάτι official αλλά after market...Είναι να παραλάβω σε λίγες μέρες και τους ζήτησα να προσθέσω ένα αξεσουάρ δικό μου όχι επίσημο της αντιπροσωπείας αλλά after market πολύ ποιο φθηνό από τον συναγερμό που κοιτάμαι αλλά μου δώσανε πανηγυρικό άκυρο λέγοντας ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο και ότι βάζουν είναι γνήσια ανταλλακτικά της suzuki τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο...

Φίλε Βαγγέλη συμφωνώ ότι αν έχουν σταμπάρει ένα αμάξι το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ γνωστό τι θα συμβεί δυστυχώς στο τέλος...εκεί εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην ασφάλεια να μας καλύψει...Αυτό που προσπαθούμε τουλάχιστον να κάνουμε είναι να πάρουμε όσα μέτρα ασφαλείας γίνετε και να «δυσκολέψουμε» την ζωή κάποιων που θέλουν να κλέψουν τις περιουσίες μας...Κακά τα ψέματα δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο και για τίποτα δεν πρέπει να εφυσηχάζουμε...Πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση και επιφυλακή...Ένα άρθρο που διάβασα το επιβεβαιώνει αυτό:

Σκέφτομαι για τον ...Για τους META διάβασα και αρνητικές κριτικές αλλά αυτά πιστεύω είναι λίγο υποκειμενικά...Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά...Βρήκα και κάτι άλλους στο ψάξιμο με 200€-300€ αλλά είναι άγνωστοι...anyway...ο κύβος θα ριφθεί σε λίγες μέρες οπότε θα το δω και στην πράξη... 8)
Φιλικά Ανδρέας.
Άβαταρ μέλους
K1ngdom_GR
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Continental
Suspension: Normal
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό supperclub » Πέμ Δεκ 31, 2020 9:14 am

Το περίμενα ότι η αντιπροσωπεία δεν δέχεται . Σε εάν μήνα κλείνω χρόνο με το αμάξι και ακόμα το ψάχνω . Συγκυρία εκτός από εάν καλής ποιότητας συναγερμό και εγώ συμφωνώ στα παραπάνω που ειπώθηκαν . Από εκεί και πέρα εάν άλλο σοβαρό θέμα είναι ο εγκατάστασης και για την ποιότητα δουλειάς αλλά και να αξιοποιηθούν όλες οι λειτουργίες .
supperclub
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Εργοστασιακά
Διάσταση ελαστικών: Εργοστασιακά
Name: ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευσηαπό gfoyris » Πέμ Δεκ 31, 2020 3:07 pm

O pandora είναι πολύ καλός συναγερμός έχω τον smart pro v2 και από ότι βλέπω ο καινούργιος έχει βελτιωθεί εκεί που πονάει ο παλιός. Για μένα η τοποθέτηση του μαζί με μια ασφάλεια κλοπής είναι ότι καλύτερο εκτός και αν περισσεύουν τα 20+ χιλιαρικα
Vitara 1.4 4χ4 all grip facelift gl+ manual
Άβαταρ μέλους
gfoyris
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Toyo open country
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: mad
Aka: Gfoyris
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό stephos » Πέμ Δεκ 31, 2020 3:50 pm

vagelisfil έγραψε:Συνήθως δεν κλέβουν καινούρια αυτοκίνητα για να τα πάρουν και να φύγουν γιατί δεν έχει νόημα πλέον, παρά μόνο τα σπάνε για να πάρουν κάτι από μέσα ή να ξυλώσουν κάποιο ανταλλακτικό και να το πουλήσουν. Επίσης δε νομίζω τα Vitara μας να είναι και τόσο στόχος γιατί είναι φθηνά αυτοκίνητα και τα ανταλλακτικά τους υπάρχουν σε πολύ χαμηλές τιμές έξω στην αγορά.
Ακριβώς αυτό!

Επίσης, μία καινούργια μόδα που θερίζει στην Αγγλία είναι να κλέβουν τους καταλύτες. Σηκώνουν τα αυτοκίνητα στις δύο ρόδες και μέσα σε 5 λεπτά με ένα τροχό κόβουν την εξάτμιση και φεύγουν με τον καταλύτη. Θεωρητικά τους πουλάνε για τα πολύτιμα μέταλλα που περιέχουν, όπως παλλάδιο, ρόδιο, πλατίνα κλπ με προτίμηση στα καινούργια αυτοκίνητα και κυρίως τα υβριδικά που λόγω του ηλεκτρικού κινητήρα επιβαρύνονται λιγότερο οι καταλύτες. Δεν νομίζω να αργήσει αυτή η μόδα να έρθει και στα μέρη μας δεδομένου ότι ήδη έχουμε μια παράδοση στην ...ακούσια ανακύκλωση μετάλλων.

Και εδώ ένας πανάκριβος συναγερμός δεν θα προσφέρει τίποτα περισσότερο από έναν των 100 ευρώ. Θα φωνάξει, θα στείλει μήνυμα στο κινητό, θα μας πει και ακριβώς τί ώρα έγινε το συμβάν και μέχρι να βγει ο παππούς στο μπαλκόνι να δει τί γίνεται, θα έχουν γίνει καπνός.

Εν κατακλείδι, ταπεινή μου γνώμη, ειδικά αν έχετε κλειστό γκαράζ, μην ξοδεύεστε σε πανάκριβους συναγερμούς. Ένας απλός συναγερμός (εγώ έχω τον εργοστασιακό) θα κάνει την ίδια δουλειά. Καλύτερα μια ασφάλεια ολικής και μερικής κλοπής (η συμμετοχή της στα συνολικά ασφάλιστρα είναι περίπου 50-60ευρώ) και είστε καλυμμένοι από όλες τις πλευρές. Επίσης αν είχα υβριδικό, θα έβγαζα το σηματάκι Hybrid από το πίσω μέρος. Ξέρω, ξέρω, πληγώνει λίγο το πρεστίζ αλλά μπορεί να γλυτώσει την εξάτμιση. :D
stephos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Continental EcoContact 5
Suspension: Εργοστασίου
Aka: stephos
Name: Στέφανος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες