peterpan έγραψε:eliaszim έγραψε:Το έχω αναφέρει ξανά ότι το μεγαλύτερο ρόλο στην φόρτιση παίζει το καλώδιο και αυτό πρέπει
να είναι επώνυμο και με σωστό αγωγό.Ο φορτιστής όσο μικρός ή μεγάλος είναι σε amber τόσο
γρήγορα ή αργά θα φορτίσει το κινητό(πάντα στο πλάσιο των προδιαγραφών του κατασκευαστή)
Επίσης και τα καλώδια έχουν προδιαγραφές σε amber.Zημιά στο τηλέφωνο από μικρότερο ή
μεγαλύτερο φορτιστή διαφορετικό απο του κατασκευαστή δεν πρόκειται να πάθει αρκεί και
αυτός να είναι επώνυμος και όχι παζαρίσιος.Η εκφόρτιση που αναφέρει ο Στέλιος είναι πιθανή
σε περίπτωση που υπάρχουν και δουλεύουν αρκετές εφαρμογές ταυτόχρονα και σε συνδυασμό με
ανοιχτό το gps τότε το ρεύμα εισόδου δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες.
Αυτό φυσικά μπορεί να διαφέρει ανάλογα τον κατασκευαστή και την διαχείριση ενέργειας που
κάνει η κάθε συσκευή.Ποτέ δεν συγκρίνουμε τρόπο λειτουργίας-απόκριση συσκευέων συνδεδεμένες
στο ίδιο σύστημα
Ο φορτιστής παίζει μεγάλο ρόλο. Μπορεί με για φορά ένας λάθος φορτιστής να μη κάνει ζημιά αλλά στις πολλές κάνει σίγουρα.
Όπως έγραψα και παραπάνω χάλασα το τροφοδοτικό σε κινητό Samsung χρησιμοποιώντας επώνυμο φορτιστή από άλλο κινητό πάλι Samsung. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν στο service εκτός και αν μου έλεγαν λαμακίες κάτι που δεν το πιστεύω
Πέτρο μάλλον κατάλαβες λάθος αυτά που έγραψα. Δεν ανέφερα πουθενά ότι ο φορτιστής δεν παίζει ρόλο, αρκεί αυτός να μην είναι παζαρισιος και να πληρεί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή της συσκευής. Στα 20 χρόνια που ασχολούμαι δεν μου έτυχε ποτέ να βγάλει πρόβλημα στο τηλέφωνο ο φορτιστής, μπορεί να καεί αλλά δεν θα μεταφέρει το πρόβλημα στην συσκευή, αντιθέτως ένα κακό καλώδιο μπορεί να καταστρέψει την υποδοχή φόρτισης