Εχω μια ερώτηση σχετικα με Vitara 1.6. 3d 10ετιας. Θέλοντας να αγοράσω 4x4, κυρίως για χρήση προς χιονοδρομικά και για να πηγαίνω τα ποδήλατα στο βουνο, θέλω να είμαι σίγουρος πως έχω κάνει τη σωστή επιλογή με το Vitara.
Όταν κλειδώνει η 4κίνηση, η μετάδοση είναι 50-50, έτσι δεν είναι? Στο γλιστερό οδόστρωμα προς τα χιονοδρομικά, μηπως αυτό το κλέιδωμα της μετάδοσης αποβεί μοιραιο? Σκοπέυω να βαλώ Α/Τ ελαστικά, και να έχω πάντα αλυσίδες στο port baggage, αλλά μήπως θα πρέπει να προτιμήσω κάτι με μεταβαλλόμενη μεταδοση (π.χ. με lsd?).
Παιδια σκυλιά δεν εχω (...ακόμα) οπότε οι τεράστιοι χώροι δε με καίνε ακόμα. Κυρίως με ενδιαφέρει να πηγαίνω άνετα στην εθνική και απροβλημάτιστα να φτάνω στο χιονοδρομικό, ή όπου θέλω να ανεβάσω το ποδηλατο. Για τις off road δυνατότητες δεν έχω καμια αμφιβολία. Το χιόνι και ο πάγος με αγχωνουν λίγο, και θα ήθελα να είμαι σίγουρος πως έχω πάρει το σώστό όχημα, γιατό όπως και να το κάνουμε, το 4x4 είναι εργαλείο, και πρέπει να έχουμε το σωστό εργαλείο για τη σωστή δουλεια...[/img]