Kαι αφου σαυρα εχω μιας που ανφερθηκε παραπανω.
Ξεκινησα για αυτο που ειναι κολλητου

-
-
-
Αλλα τελικα δεν χωραγε στο γκαραζ(ναι σιγα μην ηταν αυτος ο λογος)
Ο λογος ηταν οτι πλεον στα κυβικα θα μου απονεμουν βραβειο μ@λ@κι@ς

(ναι σιγα μην ηταν αυτος ο λογος) Αλλωστε κοντα πηγα παλι.
Και ειπα να παω σε κατι που αγαπησα απο την πρωτη ματια και ειναι αυτο που ζηταω τωρα .
-Να το ξερω (ιστορικο)
-Να εχει δυνατοτητες τραβηγματος μεγαλες.
-Να ειναι αυτοματο.
-Να εχει δυναμη
-Να μπορω να τραμπαρω οτι εχω απο το τωρα αμαξι μην πανε χαμενα γιατι το εχω εξοπλισει τεζα (χενον /μπαρες γνησιες/Avroid ηχοσυστημα /ζαντολαστιχα με βαμενες ηλεκτροστατικα ζαντες /σηκωματα κλπ κλπ)
Παλεψα 2 φορα για το Nv αλλα δεν μου καλυπτε μερικα απο τα παραπανω + του οτι ρε παιδια οπως ειπα και στο πρωτο ποστ ,,,το θεμα ειναι να αγαπας κατι ,,,,,να το γουσταρεις ρε φιλε ...
Μετα ο γατος μου λεει παρε LC ,,,αντε ψαξιμο παλι ,,,,,εκει ομως ολα ειχα τρελα χιλ και τα καλα ειχαν απο 15 χιλιαρικα και πανω+του οτι η γκαρσονιερα μου επεφτε μεγαλη.
Ας μην τα πολυλογω μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα ενα πρωτο χερι NGV 3.2 V6 στην Κοζανη στα 5.000 γιουρια

(ενταξει ντροπη ετσι;;) Να μου πεις ποιος θα παρει 3.2 .(εγω

)
Με πολυ λιγα χιλ και αφου δεν μπορω πλεον να ανεβω το εστειλα στην εκει suzuki (εχω βυσμα ,,ο κουμπαρος στην εδω σουζουκι σας τα εχω πει),το γδαρανε ,,και λογο μικρης κοινωνιας ηταν ευκολακι το ψαξιμο εννοω.
Τιμη ,,,,,ναι φθηνοτερα απο το λαπτοπ του γατου
Και σμρ πλερου οποτε περιμενω να μου το κατεβασουν με μεταφορικη ..
Φωτο με την παραλαβη ,,,μια ομως εχω

-
-
-
-
Υγ ψηνεται κανεις για Ngv 2λιτρο σε αριστη κατασταση η να τα εχω 2 να τα θαυμαζω!!!