Καλημέρα σε όλους.Να σας ευχαριστήσω και πάλι που μπήκατε στο κόπο να σχολιάσετε και λίγο καθυστερημένα να σας ενημερώσω ότι πήρα το αμάξι μου (αφού πλήρωσα εννοείται

και για την αλλαγή όλων των παραπάνω + 2ο σέρβις και καλά για να είμα εντάξει με τις ακριβείς ημερομηνίες που ορίζει ο κατασκευαστής για να με καλύπτει η εγγύηση

) τουλάχιστον νωρίτερα από το προβλεπόμενο αρχικά (στείλανε το βολάν απο εξωτερικό με express courier).Οπότε η ταλαιπωρία μου χωρίς αμάξι τουλάχιστον τελείωσε σε μια βδομάδα περίπου και όχι 20 μέρες και βάλε, όπως μου είχαν πει αρχικά.
Ωστόσο με το που το πήρα 3 μερες μετά αντιλήφθηκα ότι έτρεχαν λάδια (βαλβολίνες) από τη πλευρά της θέσης του συνοδηγού.Το ξαναπήγα στο επίσημο συνεργείο και έμεινα ξανά χωρίς αυτοκίνητο για μια μέρα ...δεν είχαν τσιμούχα

όπως μου είπαν δεν γνωρίζουν γιατί συνέβη αυτό, μιας και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η τσιμούχα ήταν άθικτη...ωστόσο άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να "τραυματίστηκε" κατά την επισκευή...τα συμπεράσματα δικά σας .Επί λέξη το σχόλιο ήταν " πρόβλημα x-files"

.
Συνοψίζοντας λοιπόν την εμπειρία μου όσοι απο σας πάρετε-πήρατε το καινούργιο vitara απο τον Σφακιανάκη να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε "xfiles " κυριολεκτικά περιπτώσεις και βέβαια να είστε έτοιμοι να βάλετε το χέρι βαθειά στη τσέπη, μιας και η εγγύηση των 7 χρόνων είναι απλά το "κουλούρι" για εισροή χρημάτων στα ταμεία των εξουσιοδοτημένων συνεργείων και βεβαίως στον όμιλο για αγορά "γνήσιων ανταλλακτικών ".Συγχωρέστε με αλλά απο όσο γνωρίζω τη ταμπελα "γνήσιο ανταλλακτικό" τη βάζει το επίσημο συνεργείο με τη σφραγίδα του....και δεν καταννοώ τις δηλώσεις " τα μόνα γνήσια ανταλλακτικά τα προμηθεύεστε κατευθείαν απο την αντιπροσωπεία και όλα τα άλλα είναι "απομιμήσεις".
Επιπλέον να γνωρίζετε ότι οι αντιπροσωπείες (και εν προκειμένω ο όμιλος Σφακιανάκης) καλύπτονται πίσω απο τον όρο "υλικό τριβής " για το δίσκο, συμπλέκτη κλπ νομικά , οπότε καλή τύχη να αποδείξετε ότι δεν το ρίξατε σε καμιά γούβα ή ότι όπως μου είπαν εμένα ότι πιθανόν οδηγώ με το πόδι κολλημένο στο συμπλέκτη και ότι βεβαίως και με μια φορά να σπινιάρει μπορεί να ανάψει ο δίσκος...διότι είπαμε: τα υλικά κατασκευής στο εν λόγω αμάξι είναι πολύ ευαίσθητα

.Οποιος λοιπόν έχει την υπομονή και τα χρήματα να ασκήσει "ατομικά" μηνύσεις σε ομίλους για αντίστοιχες περιπτώσεις , ίσως και να δικαιωθεί ..βέβαια οι πιθανότητες είναι εναντίον του όπως αντιλαμβάνεστε
Αυτά τα ολίγα ...