Είχα σκοπό να κάνω ένα update της άποψης μου , οπότε μιας κ το έφερε η κουβέντα, ορίστε!!
Η γενική μου άποψη είναι πως είμαι πολύ ικανοποιημένος κ θα τα επέλεγα ξανά. Πλέον έχω κάνει 28000 χλμ με αυτά τα λάστιχα κ η φθορά τους είναι ελάχιστη στο πέλμα, χωρίς να κοπούν ή να παρουσιάσουν ρωγμές πρόωρα.
Σε βρεγμένο οδόστρωμα όλως παραδόξως μου φαίνονται πιο προοδευτικά στη συμπεριφορά τους απ' ότι τον πρώτο χρόνο, λες και έχουν άλλη γόμα μετά τα 2-3 χιλιοστά κ πλέον δεν εμφανίζεται τόσο εύκολα η ολίσθηση σε βρεγμένη άσφαλτο.
Στο χιόνι είναι ικανοποιητικότατα, κινείσαι χωρίς πρόβλημα ακόμα κ με την κοιλιά να σιδερωνει το χιόνι, σε πάγο όμως δεν θέλει κ πολύ για να αρχίσουν τα χορευτικά.. Η σκληρή γόμα που τα κάνει ανθεκτικά στις πέτρες, στον πάγο είναι θεματακι..
Σε χώμα, πέτρες κτλ δεν μασανε τα

τους. Έχουν περάσει αρκετές κακουχίες και όπως είπα πριν, δεν έχουν καταλάβει τπτ.
Στα 20Κ έκανα σταύρωμα ελαστικών και τα είδα εξονυχιστικά κ εντυπωσιάστηκα.
Λάσπες, βουρκοι, άμμοι κ λοιπά εξτριμ σπορ, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του αμαξιού είναι ταμάμ. Καθαρίζουν εύκολα τα τακούνια από τη λάσπη κ απ' όσες φορές έχω περάσει από καλή, πιχτη λάσπη, μια φορά μόνο τα χρειάστηκα, στην οποία μπούκωσαν κ βγήκα σπινιαρωντας με τα 4 κ ανάποδα τιμόνια.. (Για όσους γνωρίζουν, το σημείο που το έπαθα αυτό ήταν φεύγοντας από Κερκίνη για να ανέβω στο μνημείο του Ιτσιου στο Μπέλες, έχει μια γούρνα καλή όταν τελειώνει ο δασικός δρόμος με Μερέντα ΑΑ

). Για κάτι πιο πέρα από αυτό, δεν θα δοκίμαζα ξανά χωρίς καθαρο εκτός δρόμου λάστιχο ή τουλάχιστον με κάποιον να με τραβήξει αν κολλήσω.
Κατανάλωση όπως τα είχα πει, συν 0,5 από εργοστασιακή