SAVE ANIMAL έγραψε:Με μισή καρδιά ακυρώνω την εκδρομή που γουστάρω περισσότερο από όλα (σκηνή στο βουνό). Πρέπει να αλλάξω αμορτισέρ πίσω και πάω κυριολεκτικά πίσω
Βασιλάκη άκου ...την άλλη μισή καρδιά και έλα με τα παληά αμορτισέρια, να τα διαλύσεις άφοβα
Πανοραμική του σημείου κατασκήνωσης από προηγούμενη επίσκεψη του κλαμπ το 2014. Όπως βλέπεις Γιάννη, τότε είχε...δεν ξέρω αν είναι πόσιμο βέβαια... Αν καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί φυσικά...
Βλέπε, άκου, σώπα... Once you go mud, you never go back
- Θα είμαστε σε υψόμετρο κάτω των 1.000 μ. άρα... λογικά θα έχει πολύ χώμα και λίγη πέτρα. Ψήσιμο γίνεται και χωρίς φωτια. Τηγάνι και γκάζι. (ώρε κάτι λουκάνικα που θα κυκλοφορίσουνε)
- Για αύριο άκουσα για δεύτερη βροχή. ( Μες εσάς που έμλεξα κοίτα τι έπαθα. Χαίρομαι όταν βρέχει) Θα το σηζητήσω στην επόμενη συνεδρία με το (ψυχικό αναλυτή μου)
- Πολύ χαίρομαι που θα συμετάσχω σε μία εκδρομή του 2020 που έχει να γίνει από το 2014.
- Δύο και σήμερα παίδες...
.
- Μπροστά Kayaba EXCEL-G μαύρα και πίσω Kayaba GAS-A-JUST Ασημί - Μπροστά και πίσω ελατήρια CS Germany +6cm - Προσθήκες Ελατηρίων +3cm και Body-Lift +4cm - Λάστιχα Malatesta Kobra Mud 205/80/16 +2cm - Πλύμνες (AVM) Ελευθέρου Τροχισμού - Δύο ποδιες για προστασία κινητήρα και μετάδοσης - CB Albrecht AE 6110 κεραία Midland ML145 13 gain Db
Αν πάτε στην διαδρομή που είχαμε πάει το 2014, αν δεν έχουν διορθώσει τον δρόμο , τότε θα πρέπει να βρείτε ένα καλο παρκινγκ για τον Αντώνη Το αναφέρω για την ασφάλεια και μόνο, και για τον διοργανωτή, ο dpol & o ΗΜ θυμούντε την διαδρομή , ξέρουν, ιδικά ο HM με τα , καλο θα ήταν να μπει ο Αντώνης προ τελευταίος, για ευελιξία, συγνώμη που τα αναφέρω και φαίνονται σαν υποδείξεις , αν θα συμμετείχα θα τα έλεγα και παλι . φίλαγε τα ρούχα σου που λένε, και γιατί η παρέα μου αρέσει να είναι πάντα χαμογελαστή Αντώνη μου δεν το λεω για να μην πας έτσι, να πας κανονικά, για την ασφάλεια, αλλα και για την παρέα, απλα εσυ να προσέχεις το ψυγείο σου Ευχαριστώ για την κατανόηση , να περάσετε τέλια και καλή διασκέδαση
GRAND VITARA 2.0 - (2005)(Power Winch PW 12000PS SR) ...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...
''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''
χαζεψα πρωι πρωι με τις φωτογραφιες απο την εκδρομη του 14 και σκεφτομουν ποσο τελεια περασαμε....ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε τελεια ξανα.... το κομματι που εμεις το ανεβηκαμε με τα δυσκολα κομματια τωρα θα το κατεβειτε οποτε ειναι πολυ πιο ευκολο.... οσο για το κομβοι απο την αθηνα το νου σας και μην βιαστειτε αν και νομιζω οτι το 4ωρο το εχετε στο νερο μεχρι να μπειτε χωμα.... καλα να περασετε.....
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.... ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!! (για τον γιο μου τον νικολα)
Σταύρος 4x4 έγραψε:Αν πάτε στην διαδρομή που είχαμε πάει το 2014, αν δεν έχουν διορθώσει τον δρόμο , τότε θα πρέπει να βρείτε ένα καλό παρκινγκ για τον Αντώνη
Τώρα τον τσάκισες τον Αντώνη Θα είναι με τα υπογλώσσια στο χέρι
Μισό ρε παιδιά γιατί με μπερδέψατε... Τόνι μη μου πεις ότι είχες σκοπό να έρθεις με το nv στην εκδρομή... Εγώ νόμιζα θα το άφηνες στο πάρκινγκ που έχουμε ραντεβού...
Βλέπε, άκου, σώπα... Once you go mud, you never go back