Καλησπέρα στην παρέα! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια! Βαγγέλη τα έβαλα 470€ στη Βάρη. Τις ίδιες τιμές μου είχαν δώσει κανα δυο ακόμα σε περιοχές όπως Ψυχικό, Χαλάνδρι, Βαρη. Στάθη, για πιο ασφάλτινο δεν ήμουν σίγουρα. Ήθελα κάτι που και το καλοκαίρι [και γενικά όταν δε φοράω τα άλλα (M/T)] να μη φοβάμαι να βγω εκτός δρόμου μήπως και σκιστεί το λάστιχο, όπως φοβόμουν με τα Goodyear all season που φόραγα. Θα έβαζα το LC αλλά δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο και ευτυχώς τελικά γιατί με έβγαλε απο το δίλημμα, LC ή G015..

Tony θα δώσω review μόλις έχω ολοκληρωμένη εικόνα με αρκετά χλμ.. σε λίγες μέρες δλδ .. χαχαχα. Σε πρώτη φάση που εκανα σήμερα 160χλμ, είδα ένα πολύ μαλακό και βεντουζατο λάστιχο στην άσφαλτο, με εντυπωσιακή απόσβεση σε ανωμαλίες δρόμου, λακούβες, σαμαρακια κλπ. Λες και πάταγες πάνω σε πάπλωμα. Καθόλου κοπανημα!! Κατανάλωση στο 5.1 αν και δεν είναι σωστή η μέτρηση λόγω του ότι ήμουν σε εθνική και Αττική οδό. Υπολογίζω πάντως να παίζει κοντά στο 5.5-5.8 η κατανάλωση.
Ζήρεια is calling me and i must go...