Με λένε Αλέξανδρο και είμαι ο αδερφός του χρήστη Briar3us που γράφτηκε πριν μερικές ημέρες.
Πριν περίπου μια εβδομάδα απέκτησα ένα μπλε δίπορτο Grand Vitara του 2009 (με το μαγικό κουμπάκι esp, το έψαχνα μανιωδώς) και είπα να κάνω join στο forum γιατί πραγματικά ό,τι και να έψαχνα για το αυτοκίνητο κατέληγα να βρω την απάντηση εδώ.
Εργάζομαι ως προγραμματιστής σε μια μεγάλη εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου ενώ στον ελεύθερο χρόνο που δεν μπορώ να αξιοποιήσω για ψάρεμα ή κάποια δραστηριότητα στο ύπαιθρο, φτιάχνω ιστοσελίδες. Μου αρέσει το κάμπινγκ, η τεχνολογία και τα μαστορέματα. Ασχολούμαι πολύ με το ψαροντούφεκο και όποτε μπορώ πηγαίνω και για κυνήγι. Αυτοί είναι και οι κύριοι λόγοι που πήρα αυτό το αυτοκίνητο. Εκτός αυτών βέβαια πάντα μου άρεσε οπτικά και απο τότε που πήρε ο αδερφός μου το δικό του, μου άρεσε και οδηγικά. Εάν ποτέ δείτε δυο ίδια βιτάρα ενα μπλε και ενα μαύρο να πηγαίνουν, εμείς θα είμαστε!
Στα του αυτοκινήτου τώρα:
Δυστυχώς οι χώροι που τόσο χρειάζομαι για το ψάρεμα δεν ειναι το φόρτε του Βιταρα οπότε σκοπεύω να στολίσω την οροφή του με ένα roof rack όπως του αδερφού μου. Ακόμη, σκοπεύω να του αντικαταστήσω το μαμα ράδιο με μια οθόνη που έχω δει εδω στο φορουμ. Δεν σκοπεύω να μετατρέψω το όχημα σε εκτός δρόμου τέρας (αν και θα το ήθελα), γιατί είναι το μόνο μου μεταφορικό μέσο!

Ίσως στο μέλλον!
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα και πάλι!