ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Καλώς ήρθατε, πείτε μας μερικά λόγια για εσάς και το όχημα σας

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Δημοσίευσηαπό loukas DRAMA » Δευτ Μάιος 18, 2020 2:02 am

εβαλα το θεμα μου εδω επειδη δεν υπαρχει απο οσο ξερω καταλληλη ενοτητα.θελω καταρχας να σας ευχαριστησω ολους σας και αυτους που βοηθησαν σε διαφορες αποριες μου και αυτους που μου εκαναν τους εξυπνους επειδη ειχε πλακα.μπηκα με πολυ μερακι για το κλαμπ σε σημειο που ηθελα και εψαχνα ευκαιρια να ερθω και εγω σε μια απο τις βολτες σας για να σας γνωρισω και ας ειμαι απο μακρια.δυστηχως αυτο δεν θα συμβει και λυπαμαι πραγματικα.οταν μπηκα στο κλαμπ τα ματια μου αστραψαν με τα αμετρητα θεματα που υπηρχαν και μου ηρθε η ορεξη να διαβασω οσο δεν διαβασα ουτε στο σχολειο οταν πηγαινα.πηρα μερος σε αρκετες συζητησεις με ορεξη να βοηθησω και εγω με οτι ξερω λογω εμπειριας μου απο τα τοσα πολλα που εχω πληρωσει.σαν νεος [στο κλαμπ] με ορεξη για μαθηση και σαν παλιος [στην ζωη] με καλη εμπειρια στα αυτοκινητα καθησα και παρακολουθησα ολους σας που συμμετειχατε στα διαφορα θεματα με πολυ προσοχη για να καταλαβω ολων τους χαρακτηρες σας.μετα απο πολυ σκεψη εβγαλα τα εξης συμπερασματα.υπαρχουν σε ολες τις ομαδες ανθρωπων διαφορετικοι χαρακτηρες.ετσι και εδω υπαρχουν αυτοι που κοιτανε να βοηθησουν και να σε κατατοπησουν με καθε τροπο και αυτοι που αναφερονται σε καποιον ειρωνικα και με στυλ οτι αυτοι τα ξερουν ολα και οι αλλοι δεν ξερουν τιποτα.υπαρχουν βεβαια και αυτοι που εχουν να συμμετεχουν στο φορουμ κατι χρονια και ας υπαρχουν σαν μελη.θελω λοιπον να σας πω οτι εγω σαν ατομο θελω να μιλαω με ανθρωπους που εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα και ανυσηχιες. οχι με ατομα που κοιτανε να πατησουν με καθε τροπο καποιον που μπαινει δυναμικα σε μια ομαδα.επειδη ειδα οτι εδω στηθηκε ενα πολυ καλο μαγαζακι με πολλα πλοκαμια και οχι ενα γνησιο VITARA CLUB που θα βοηθουσε ολα τα νεα μελη που ειχαν ορεξη να μαθουν ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.τι εννοω με την λεξη μαγαζακι?ακουστε λοιπον για να ξερετε οτι καποιοι εδω δεν κοιμουντε.διαβασα σε ενα θεμα με ποδιες για διαφορα VITARA,GV,NGV που ζητουσαν καποια μελη την φθηνη λυση με το να παρουν τα σχεδια και να φτιαξουν αυτοι ποδιες για τα αυτοκινητα τους.σιγουρα τα σχεδια υπαρχουν αλλα δεν τα δωσατε σε οσα μελη σας ζητηθηκε παρα κοιταξατε να τα παρουν μερικοι παλιοι εδω μεσα.ολους τους αλλους τους ειπατε να απευθηνθουν στην εταιρια VETA αν θυμαμαι καλα.δυστηχως ετσι δεν ειναι τα κλαμπ.επειτα σαν κλαμπ εδω παραπεμπετε ολα τα νεα μελη σε καποιες ενοτητες για τα θεματα που τους απασχολουν.τι νομιζετε οτι κανετε με αυτο?τους λετε απλα να διαβασουν επειδη εσεις δεν εχετε ορεξη πλεον να λετε τα ιδια και τα ιδια?.και παλι ετσι δεν λειτουργει ενα σωστο κλαμπ.πρεπει ξανα και ξανα να μιλατε με τον κοσμο για να νοιωθουνε τα νεα μελη ασφαλεια διπλα στο κλαμπ.και οτι δεν ειναι μονοι.εχετε κανει το κλαμπ καθαρα για παρτη σας.δεν θελω να επεκταθω παραπερα και σε συγκεκρημενα ατομα απο δω μεσα γιατι θα τραβηξει μακρια η βαλιτσα.πριν φυγω θα σας δωσω μερικες συμβουλες εδω μεσα.1]βοηθηστε τα μελη να εχουν προσβαση οπου και εσεις.
2]απαντατε σε ολα τα προβληματα τους με απολυτη ηρεμια.
3]μην κρινετε τυχον λαθη τους.
καποτε και εσεις εισασταν στην αρχη σαν νεα μελη.μην παρεξηγητε τυχον ατοπηματα νεων μελων.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΩ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ.ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
loukas DRAMA

Re: ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Δευτ Μάιος 18, 2020 8:40 am

:greetings-wavegreen: :greetings-wavegreen: :greetings-wavegreen: :greetings-wavegreen:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
cb: Όχι
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό mitsosstr636r » Δευτ Μάιος 18, 2020 8:51 am

Αν είχε συμβεί αυτό:

loukas DRAMA έγραψε: σε σημειο που ηθελα και εψαχνα ευκαιρια να ερθω και εγω σε μια απο τις βολτες σας για να σας γνωρισω και ας ειμαι απο μακρια.

πίστεψε με δεν θα υπήρχε το παρόν θέμα.

Καλή συνέχεια
Να πέσεις κάτω εφτά φορές, να σηκωθείς οκτώ.
Άβαταρ μέλους
mitsosstr636r
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: G015
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17
Suspension: KYB-MAD
Εργάτης: Όχι
Aka: Νο.1 NV του VC
Name: Μήτσος

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ Μάιος 18, 2020 9:44 am

mitsosstr636r έγραψε:Αν είχε συμβεί αυτό:

loukas DRAMA έγραψε: σε σημειο που ηθελα και εψαχνα ευκαιρια να ερθω και εγω σε μια απο τις βολτες σας για να σας γνωρισω και ας ειμαι απο μακρια.

πίστεψε με δεν θα υπήρχε το παρόν θέμα.

Καλή συνέχεια

+10000
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
cb: Ναι
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Δευτ Μάιος 18, 2020 9:48 am

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να συμφωνούμε όλοι σε όλα :doh:
Αν υπήρχε τόσο αρμονία συμφωνιών δεν θα υπήρχε αυτό το forum.
O καθένας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης μέσα από τις εμπειρίες του,
τις ανάγκες του, τα θέλω του και την τσέπη του.
Το ότι "κονταροχτυπιόμαστε" για τα αυτοκίνητά μας και για τεχνικά θέματα δεν κακό.
Μέσα από χιούμορ ανταλλάσσουμε και ιδέες. Για μένα δεν υπάρχει κάποιου είδους ανταγωνισμός.
Αντίθετα το βρίσκω διασκεδαστικό. πχ. Άλλοι "κονταροχτυπιούνται" για το ποδόσφαιρο, αλλά πάλι στο μαζί πάνε στο γήπεδο.
Εδώ μέχρι και ποιος έχει το πιο καλό κινητό "τσακωνόμαστε" :lol: :lol:
Φίλε Λουκά νομίζω πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να κάτσεις εδώ που είσαι.
Ευτυχώς!! κάθε μέρα είναι διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
stelios8ess

Λάστιχα: GoodyearVector4Season SUV
Διάσταση ελαστικών: 215-60 R17
Suspension: Της μαμά του
Aka: Stelios8es
Name: Στέλιος

Δημοσίευσηαπό Tony Louk » Δευτ Μάιος 18, 2020 10:02 am

Φίλε Λουκά

Αφού όπως λες έχεις διαβάσει πολλά στο forum, σίγουρα έχεις δει και τους "ομηρικούς καυγάδες" με τον από πάνω κύριο.

Και ότι έχουμε καταλήξει ότι " συμφωνούμε μόνο στο ότι διαφωνούμε σε όλα".

Όμως στην πρώτη εκδρομή που θα διοργανώσει (και άργησε πολύ) θα είμαι ο πρώτος που θα δηλώσει συμμετοχή για να τον κεράσω τσιπουράκι μαζί με την Κατερινούλα του!

Σε συμβουλεύω φιλικά να δηλώσεις συμμετοχή ...δεύτερος αμέσως μετά από μένα!
NV 1.6 Diesel AllGrip GLX TCSS (Automatic)

Συν/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ

- Γηράσκω αεί διδασκόμενος -

Άβαταρ μέλους
Tony Louk
Moderator
Moderator

Λάστιχα: Lat.cross/Malatesta Kobra
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17-215/65/16
Suspension: +4/5 cm (αποστ+λαστ)
Εργάτης: Ναι
Name: Αντώνης

Δημοσίευσηαπό GregoryA » Δευτ Μάιος 18, 2020 10:58 am

Εγω δεν καταφερα να συμμετεχω σε μια εκδρομη μεχρι σημερα, γεροι να ειμαστε θα το κανω, εμενα μου απαντουσαν και απαντουν σε ολα, η βοηθεια και πληροφορηση ειναι συνεχης, νοιωθω πολυ φιλικα και ας γνωρισα λιγα ατομα και τις οποιες συναλλαγες ειχα με καποιους ηταν αψογοι, απο εκει και περα δεν μπορω να δω τιποτα αρνητικο.
Το μονο μειονεκτημα του club ειναι ο Τοny Louk, αλλα τι να κανουμε, διακρινω και καποια θετικα στοιχεια του!!!! :lol: :lol:
Lifes2short...Ride the World
SUZUKI VITARA 1.4 GL+ DITC 4WD
HONDA ST1300A PAN EUROPEAN
VESPA COSA 1
HONDA SH150
Άβαταρ μέλους
GregoryA
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Continental
Διάσταση ελαστικών: 215/55R17
Suspension: Μαμά
Aka: GregoryA
Name: Γρηγόρης

Δημοσίευσηαπό Tony Louk » Δευτ Μάιος 18, 2020 1:26 pm

Οι κατηγορίες σου, θα σου στοιχίσουν ακριβά το καλοκαίρι!

Πες στη Γιώτα να ετοιμάσει ούζα... :lol: :lol:
NV 1.6 Diesel AllGrip GLX TCSS (Automatic)

Συν/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ

- Γηράσκω αεί διδασκόμενος -

Άβαταρ μέλους
Tony Louk
Moderator
Moderator

Λάστιχα: Lat.cross/Malatesta Kobra
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17-215/65/16
Suspension: +4/5 cm (αποστ+λαστ)
Εργάτης: Ναι
Name: Αντώνης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Μάιος 18, 2020 1:31 pm

Σεβαστές οι απόψεις του φίλου μας.

Κλειδώνει όμως για να μην πλατιάσει το θέμα :!:

Όσον αφορά το θέμα με τις ποδιές, το βράδυ που θα επιστρέψω από την εργασία μου, θα αποσαφηνίσω κάποια πράγματα στον φίλο μας.

Ευχαριστώ
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Μάιος 18, 2020 11:29 pm

Αγαπητέ Λουκά,

Όσον αφορά τις απαντήσεις έτερων συμφορουμιτών σε διάφορα ερωτήματα :arrow:

Ελπίζω να σε καλύψει η αντίστοιχη αναφορά των κανόνων του φόρουμ:
Β. Ερωτήσεις

α) Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση (search) του φόρουμ και ανατρέξτε στις ανάλογες θεματικές ενότητες. Συνήθως οι πιο πολλές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί αρκετές φορές παλαιότερα.

β) Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο που σας έχει σταλεί κατά την εγγραφή σας, το Quickstart και τις FAQ (Συχνές Ερωτήσεις). Ερωτήσεις που καλύπτονται από αυτά τα κείμενα δε θα απαντώνται.

γ) Περαιτέρω διευκρινίσεις πάνω σε θέματα που έχουν απαντηθεί και αναλυθεί στα παραπάνω κείμενα θα δίνονται μόνο κατόπιν συγκεκριμένης ερώτησης και απόδειξης ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τα εν λόγω κείμενα.

δ) Όταν αναφέρετε την τοποθεσία σας, πρέπει να αναφέρετε τον τόπο διαμονής σας.

ε) Μην ξεχνάτε ότι οι υπόλοιποι χρήστες δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν. Μην απαιτείτε απαντήσεις η/και προσβάλλετε τους άλλους χρήστες. Ζητήστε ευγενικά και εξηγείστε κατατοπιστικά τις ερωτήσεις σας και το πιο πιθανό είναι να λάβετε ανταπόκριση. Αόριστες ερωτήσεις και ασαφή μηνύματα είναι δύσκολο να απαντηθούν.

στ) Ο χρόνος που διαθέτουν οι άλλοι χρήστες για να σας απαντήσουν είναι καθαρά εθελοντικός! Ένα "ευχαριστώ" σε όποιον προδιατέθηκε να σας βοηθήσει, επιτυχημένα ή όχι, είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

ζ) Όταν απαντάτε σε ερωτήσεις, προσέξτε τις λύσεις που προτείνετε.
Το αν θα μπει κάποιος παλαιότερος ή μη, στην διαδικασία να ψάξει να βρει κάποια παλιά απάντηση και να την παραθέσει, είναι καθαρά θέμα προσωπικό του καθενός, καθώς και του χρόνου που διαθέτει.

Η δουλειά των μελών της ΟΔΣ είναι να προσπαθούν να διατηρούν συγκροτημένα τα διάφορα θέματα που αφορούν το ίδιο αντικείμενο, και φυσικά μέσα στα πλαίσια του ελεύθερου χρόνου που διαθέτουν θα υπάρξουν και 2πλά θέματα που θα έχουν ξεφύγει.

Όσον αφορά τώρα το θέμα των ποδιών προστασίας :arrow:

Τα πατρόν που φτιάχτηκαν για τις ποδιές είναι καθαρά ομαδική δουλειά μελών του Vitaraclub, απλών μελών και μελών της ΟΔΣ. Αν είχες την ευγένεια να ρωτήσεις για το ζήτημα, θα είχες πάρει και την απάντηση, αλλά εσύ προτίμησες να διασύρεις ανθρώπους και ομάδες χωρίς καν να μπεις σε αυτή τη διαδικασία :!:

Σε ποιο "μαγαζάκι με παρακλάδια" αναφέρεσαι??? :shock: :shock:

Τα σχέδια των ποδιών ΔΕΝ τα έχουμε δώσει ούτε πρόκειται να τα δώσουμε σε κανέναν για να μην βρεθεί εκεί έξω κάποιος (ξέρεις, στα Social, σε συνεργεία, σε, σε.... δεν χρειάζεται να πω παραπάνω) που θα τα εκμεταλλευτεί και θα σου τα πουλήσει εσένα και με το παραπάνω! Έτοιμο φαΐ στο πιάτο εμείς δεν δίνουμε σε κανέναν :!: :!:

Αυτό που κάναμε ήταν να βρεθεί μια σοβαρή εταιρία και να αναλάβει να κόβει τις ποδιές σε προνομιακές τιμές, είτε με ομαδική παραγγελία, είτε ο καθένας μόνος του επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους του :!:

Η πληρωμή γίνεται απ'ευθείας στην εταιρία και δεν ανακατεύεται κανείς σε αυτή τη διαδικασία :!: :!:

Δεν έχει βρεθεί κανείς ποτέ, ούτε θα βρεθεί, να μας κατηγορήσει για κάτι ανάλογο :!: :!:

Αν εσύ έχεις αυτή την αντίληψη για εμάς, πολύ ευχαρίστως να σε αφαιρέσουμε από την παρέα μας :!: Όλες οι προσωπικές σου πληροφορίες έχουν πλέον διαγραφεί από την βάση δεδομένων του φόρουμ :!:

Καλή συνέχεια

:violin: :violin: :violin: :violin: :violin:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Επιστροφή στο Καλώς ήρθατε/Νέα μέλη/Το όχημά σας

arahova Τρί Μάιος 13, 2025 9:35 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Μάιος 13, 2025 6:37 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε.
arahova Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
gi@nn@kis Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am καλημερα!!!
antonis1627 Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
arahova Παρ Μάιος 09, 2025 11:54 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 09, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 12:03 pm Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 11:32 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
arahova Πέμ Μάιος 08, 2025 9:30 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Μάιος 08, 2025 6:53 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Μάιος 07, 2025 9:33 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Μάιος 07, 2025 6:38 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Μάιος 06, 2025 10:53 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Μάιος 06, 2025 6:06 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Δευτ Μάιος 05, 2025 10:46 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
Nikola Tenv Δευτ Μάιος 05, 2025 10:39 am Καλημέρα , καλή εβδομάδα
arahova Δευτ Μάιος 05, 2025 10:28 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 05, 2025 6:44 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 04, 2025 11:59 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες