Χρήστος από Αθήνα. Είναι ωραίο να βλέπεις άτομα να μοιράζονται την ίδια πορωση με τα Zuks.
Έχω ένα GV 2002 1.6 (G16B) @202.000 χλμ (45K+ με LPG).
Άλλαξα πρόσφατα ψυγείο και από εκεί που έπαιζα 95-105 θερμοκρασίες(και μερικές φορές η βελόνα να αρπάζει με ac ανοιχτό και ρελαντί), τώρα είναι 84-95 max. Αφού καπακια/φλαντζες είναι στη θέση τους, μη μιλάω!
Μ'αρέσει πολύ το DIY μετά από σωστή έρευνα πάντα (αλλαγή φρένα/υγρά φρένων/συμπλέκτη/διαφορικά, δεν ειναι και τίποτα εδώ που τα λεμε) και θα πάω σε πιο advanced πράγματα όπως μπροστινά ημιαξόνια (μπιλιοφοροι γιοκ), αμορτισέρ και πίσω ταμπουρα rebuild.
Έχοντας κάτσει πάνω από ένα χρόνο σε ακινησία, έχουν ξεραθεί τα τσιμουχακια βαλβίδων με το περιστασιακό καπνό όταν παίρνει μπρος τα πρωινά αλλά όπως είπε και ένας μηχανικός έχω τσάμπα λαδιερα LPG + ότι δεν καίει λάδι πέρα από το 300ml@7.500Km/αλλαγές. Κατά τα άλλα ειναι άριστο μηχανικα (φτου φτου).
Δεν έχω κάνει μετατροπές ακόμα καθώς ειναι το daily driver αλλά στο μέλλον με την αγορά ενός νέου daily, σκέφτομαι να το πειράξω.

Κλείνοντας, επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, αφήνω εδώ αυτό. (Λάθος εκτίμηση βάθους λάσπης, πήρα φόρα και...