παιδες εχει ακουσει κανεις για ανοδιο σε αυτοκινητα?εγω τυχαια ακουσα απο μια συζητηση για ψαρεμα οτι υπαρχει μια τεχνικη η οποια προσθετοντας ενα κοματι μεταλλο με μεγαλη περιεκτικοτητα σε μαγνησιο σε καποιο μερος του κινητηρα,τον προστατευει απο την ηλεκτρολυση και απο την οξειδωση εσωτερικα και εξωτερικα.ισχυει κατι τετοιο?εαν ναι να κοιταξουμε να βαλουμε στα αυτοκινητα μας.μου ειπαν επισης οτι θα δουμε με τα ματια μας οτι κανει δουλεια και οτι τραβαει ολη την οξειδωση αυτο το κοματι μεταλλου.θελω την καθε λεπτομερεια απο οποιον εχει ακουσει κατι για το θεμα.συνηθως το χρησιμοποιουν σε σκαφη στην θαλλασα.αλλ λειτουργει σε ολους τους κινητηρες.[απο οτι μου ειπαν.]
Υπαρχουν ανοδια για θαλασσινο νερο(σκαφη,πλοια,κτλ) και για "γλυκο"(πχ ηλιακος και μηχανες) μοιαζουν οπτικα αλλα εχουν αλλη συσταση και κανουν την ιδια δουλεια.
Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα (θα μπορούσε ίσως)!
Η αρχή λειτουργίας του βασίζεται στο φαινόμενο, που συμβαίνει, όταν δύο διαφορετικά μέταλλα είναι ενωμένα και βρίσκονται μέσα σε νερό.
Τότε δημιουργείται ηλεκτρικό ρεύμα και το ένα από τα δύο μέταλλα "σκουριάζει" και φθείρεται.
Για να αποφύγουμε την καταστροφή των μεταλλικών κομματιών μιάς εγκατάστασης, βάζουμε σε επαφή ένα άλλο μέταλλο (συνήθως μαγνήσιο), που ξέρουμε ότι φθείρεται αυτό και όχι τα μέταλλα της εγκατάστασής μας.
Όταν το ανόδιο φθαρεί, το αλλάζουμε με άλλο καινούργιο.
Δεν έχει σχέση με κατακράτηση αλάτων, που υπάρχουν στο νερό.
Υ.Γ. Ναι είναι το "ματσούκι" των θερμοσίφωνων!
Υ.Γ.2 Στο σπίτι μας, δεν συνδέουμε ποτέ σε σιδερένια σωλήνα χάλκινα ή ορειχάλκινα εξαρτήματα γιατί φθείρεται - σκουριάζει η σιδερένια σωλήνα!