Marios Από την στιγμή που ο κινητήρας δουλεύει κανονικά, στρωτά, δεν έχει λόγους να τον ψάχνουμε. Αν σου άναψαν τα λαμπάκια του σασμαν, κάτι συμβαίνει με τον συμπλεκτη - σασμάν. Το όλο κρουπ συμπλέκτη - σασμάν βασίζεται στα ηλεκτρονικά. Δεν έχω ανοίξει τέτοιο σασμάν, από πληροφορίες, υπάρχει ηλεκτρονικός εγκέφαλος μέσα στο σασμάν. Θα σου πρότεινα να πας σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο για τα Vitara μας.
Άσχετο. Το αυτοκινητο είναι δεξιοτίμονο
Τελευταία επεξεργασία από stelios8ess και Τρί Απρ 07, 2020 1:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
stelios8ess έγραψε:Marios Από την στιγμή που ο κινητήρας δουλεύει κανονικά, στρωτά, δεν έχει λόγους να τον ψάχνουμε. Αν σου άναψαν τα λαμπάκια του σασμαν, κάτι συμβαίνει με τον συμπλεκτη - σασμάν. Το όλο κρουπ συμπλέκτη - σασμάν βασίζεται στα ηλεκτρονικά. Δεν έχω ανοίξει τέτοιο σασμάν, από πληροφορίες, υπάρχει ηλεκτρονικός εγκέφαλος μέσα στο σασμάν. Θα σου πρότεινα να πας σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο για τα Vitara μας.
πιο εξειδικευμενο απο την αντιπροσωπία ? αυτοι τα πουλανε! Μπρίκια κολλανε?
Για ηλεκτρονικό το βλέπω... κάποιο βραχυκύκλωμα ίσως που τα έχει επηρεάσει όλα. Η κάποια κόλληση σε κάποια πλακέτα που άνοιξε με τους κραδασμούς ίσως...
Δεν έχω παρατηρήσει να βαραίνει το τιμόνι, όταν ανάβει.
Άλλωστε, από ότι έχω καταλάβει, έχει δύο θερμοκρασίες ενεργοποίησης.
Στην πρώτη θερμοκρασία το αυτοκίνητο κινείται κανονικά (μπαίνει D ή R κανονικά) αλλά αναβοσβήνει το λαμπάκι και λειτουργεί και έντονα ο βομβητής. Και το τιμόνι σε αυτή τη φάση δουλεύει κανονικά.
Στην δεύτερη στάθμη, από ότι έχω διαβάσει, (αν ανέβει και άλλο η θερμοκρασία) βγαίνει το D και πηγαίνει αυτόματα στο N, οπότε το αυτοκίνητο ακινητοποιείται μέχρι να κρυώσει.
Δεν έχω φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο, καθώς μετά το πρώτο alarm οδηγώ χαλαρά, χωρίς να ζορίζω το αυτοκίνητο, οπότε πέφτει η θερμοκρασία, σβήνει το alarm, και συνεχίζω κανονικά.
Κάπου έχω διαβάσει στο service manual, ότι υπάρχει στο πίσω διαφορικό αισθητήριο εξωτερικής θερμοκρασίας, που έχει σχέση με το σύστημα. Δεν έχω ψάξει να τον βρώ.
Tony Louk έγραψε:Δεν έχω παρατηρήσει να βαραίνει το τιμόνι, όταν ανάβει.
Άλλωστε, από ότι έχω καταλάβει, έχει δύο θερμοκρασίες ενεργοποίησης.
Στην πρώτη θερμοκρασία το αυτοκίνητο κινείται κανονικά (μπαίνει D ή R κανονικά) αλλά αναβοσβήνει το λαμπάκι και λειτουργεί και έντονα ο βομβητής. Και το τιμόνι σε αυτή τη φάση δουλεύει κανονικά.
Στην δεύτερη στάθμη, από ότι έχω διαβάσει, (αν ανέβει και άλλο η θερμοκρασία) βγαίνει το D και πηγαίνει αυτόματα στο N, οπότε το αυτοκίνητο ακινητοποιείται μέχρι να κρυώσει.
Δεν έχω φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο, καθώς μετά το πρώτο alarm οδηγώ χαλαρά, χωρίς να ζορίζω το αυτοκίνητο, οπότε πέφτει η θερμοκρασία, σβήνει το alarm, και συνεχίζω κανονικά.
Κάπου έχω διαβάσει στο service manual, ότι υπάρχει στο πίσω διαφορικό αισθητήριο εξωτερικής θερμοκρασίας, που έχει σχέση με το σύστημα. Δεν έχω ψάξει να τον βρώ.
Tony εσυ μιλάς για την περίπτωση που αναβη το πορτοκαλι γραναζι? οταν αρχίζει να μυριζει ο συμπλεκτης?