steliosopc έγραψε:Γειά σου Βασίλη.. Καλώς ηρθες
Σαν νέο μέλος κ εγώ στο club θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο χρησιμοποιείς το όχημα σου σε δρόμο και αν θεωρείς ότι μια ασφαλτινη βόλτα είναι κουραστική η όχι σε σχέση με τις βελτιώσεις σου.. Το μοτέρ είναι 1. 6 να φανταστώ;
Καλώς σας βρήκα φίλε μου,
Το αμάξι είναι το καθημερινό μου ειδικά το χειμώνα με τις βροχές..
Το αμαξι το φτιάχνω με τρόπο τέτοιο ώστε να διατηρεί την όσο δυνατόν πιο πολιτισμένη λειτουργία του και να μην χάσει τον on Road χαρακτήρα του με σαφή όμως στόχο και σκοπό να αυξηθούν οι off road δυνατότητες του..
Η ερώτηση σου είναι υποκειμενική και εξαρτάται από το τι έχεις σαν παράδειγμα...
Δεν έχει καμία σχέση με Touareg στην άσφαλτο αλλά δεν είναι και Niva..
Με τα λάστιχα που φοράει και με την ανάρτηση που φορούσα πριν Kayaba +6 κλπ ήταν σκληρό..
Τώρα με OME ανάρτηση και 28 psi στο δρόμο σε συνάρτηση πάντα με τις νέες δυνατότητες που έχει με το ύψος τα λάστιχα κλπ για εμένα είναι πολύ καλό αλλά τονίζω ότι έχει να κάνει και με τα βιώματα του καθενός και την κατηγορία του αυτοκινήτου..
Και επειδή είδα ότι γενικά ψάχνεις για αμαξι θα σου πω ότι πραγματικά είναι ένα αμαξι το οποίο με κάποιες βελτιώσεις μπορεί να σου προσφέρει αρκετές συγκινήσεις και να σε πάει εκεί που δεν έχεις φανταστεί..
Αν ο προσανατολισμός σου είναι πιο πολύ το off-road το θεωρώ καλύτερη βάση από το Ngv αν θέλεις πιο καλή εντός δρόμου συμπεριφορά το αντίθετο.
Στο τέλος η επιλογή είναι δίκη σου you can’t go wrong με κανένα από τα δυο..
Yours may go fast but mine can go Anywhere...