Stavros kou έγραψε:gingerm έγραψε:Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Ακόμα και που αναγνώρισαν το πρόβλημα και μου πρότειναν να βγάλουμε όλο το ταμπλό για να βάλουν μονωτικά πάλι έχω τον φόβο πως μετά την αποσυναρμολόγηση που θα γίνει όπως ανέφερε και ένας άλλος εδώ μέσα πιστεύω θα ξεκινήσουν άλλα προβλήματα. Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο για να είμαι οκ σε όλα (αρχικά έψαχνα σε μεταχειρισμένο) και έπεσα σε ότι χειρότερο (ποιότητα πλαστικών) υπάρχει. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος νομικά να μαζευτούμε όλοι όσοι έχουμε το πρόβλημα και να ζητήσουμε αντικατάσταση σε όλα τα κομμάτια του ταμπλό με καινούργια; Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι θα γίνει πατέντα σε καινούργιο αυτοκίνητο... Για εμένα η αγορά τού ήταν κόπος πολλών ετών και με πονάει...
To εχω γράψει πολύ αναλυτικά πιο πισω στο νημα και το γράφω για μια τελευταία φορα, εχω ανεβάσει και σχετικό video. Ο συγκεκριμένος ήχος προέρχεται απο το μαύρο πλαισιο γύρω απο το καντράν, δεν έχει απολύτως καμια σχεση ο κλιματισμος, ή εξωτερική θερμοκρασια ή οτιδηποτε αλλο. Ακούγεται οταν το οδόστρωμα είναι σαγρέ. Το πρόβλημα λύθηκε πριν απο μήνες όταν πήγα με το βίντεο στο χέρι και το έδειξα στον υπεύθυνο συνεργείου της suzuki στα γλυκά νερά. Η λύση λοιπόν για τον συγκεκριμένο ''απαράδεκτο'' τριγμό είναι μια και πολύ συγκεκριμένη. ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΝΤΡΑΝ (ετσι το λένε οι μηχανικοι,δεν χρειάζεται να τους εξηγήσετε τίποτα)
Στον Σφακιανάκη στα γλυκά νερά (γέρακα πλεόν) αλλα και στην βουλιαγμένης, το αλλάζουν με συνοπτικές διαδικασίες, πιθανότατα χωρίς καν να χρειαστεί να πάνε μια βόλτα το αυτοκίνητο, το πρόβλημα τους είναι πλέον πολύ γνωστό. Μήν παιδεύεστε άλλο με το συγκεκριμένο ζήτημα με άλλου είδους λύσεις.
Stavros kou έγραψε:gingerm έγραψε:Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Ακόμα και που αναγνώρισαν το πρόβλημα και μου πρότειναν να βγάλουμε όλο το ταμπλό για να βάλουν μονωτικά πάλι έχω τον φόβο πως μετά την αποσυναρμολόγηση που θα γίνει όπως ανέφερε και ένας άλλος εδώ μέσα πιστεύω θα ξεκινήσουν άλλα προβλήματα. Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο για να είμαι οκ σε όλα (αρχικά έψαχνα σε μεταχειρισμένο) και έπεσα σε ότι χειρότερο (ποιότητα πλαστικών) υπάρχει. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος νομικά να μαζευτούμε όλοι όσοι έχουμε το πρόβλημα και να ζητήσουμε αντικατάσταση σε όλα τα κομμάτια του ταμπλό με καινούργια; Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι θα γίνει πατέντα σε καινούργιο αυτοκίνητο... Για εμένα η αγορά τού ήταν κόπος πολλών ετών και με πονάει...
To εχω γράψει πολύ αναλυτικά πιο πισω στο νημα και το γράφω για μια τελευταία φορα, εχω ανεβάσει και σχετικό video. Ο συγκεκριμένος ήχος προέρχεται απο το μαύρο πλαισιο γύρω απο το καντράν, δεν έχει απολύτως καμια σχεση ο κλιματισμος, ή εξωτερική θερμοκρασια ή οτιδηποτε αλλο. Ακούγεται οταν το οδόστρωμα είναι σαγρέ. Το πρόβλημα λύθηκε πριν απο μήνες όταν πήγα με το βίντεο στο χέρι και το έδειξα στον υπεύθυνο συνεργείου της suzuki στα γλυκά νερά. Η λύση λοιπόν για τον συγκεκριμένο ''απαράδεκτο'' τριγμό είναι μια και πολύ συγκεκριμένη. ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΝΤΡΑΝ (ετσι το λένε οι μηχανικοι,δεν χρειάζεται να τους εξηγήσετε τίποτα)
Στον Σφακιανάκη στα γλυκά νερά (γέρακα πλεόν) αλλα και στην βουλιαγμένης, το αλλάζουν με συνοπτικές διαδικασίες, πιθανότατα χωρίς καν να χρειαστεί να πάνε μια βόλτα το αυτοκίνητο, το πρόβλημα τους είναι πλέον πολύ γνωστό. Μήν παιδεύεστε άλλο με το συγκεκριμένο ζήτημα με άλλου είδους λύσεις.
soultakis έγραψε:Σταύρο διαβάζοντας τα προηγούμενα post είδα οτι σου έκαναν την αλλαγή πριν κανά 3μηνο, σωστά; Από τότε είναι εντάξει;
Natasa1988 έγραψε:Μου είπαν στο Σφακιανάκη να μου κάνουν δώρο συναγερμό και αισθητήρες πάρκινγκ πίσω. Τους είπα ότι δεν θέλω αισθητήρες γιατί έχω την κάμερα και με το σκεπτικό να μην χαρχαλεψουν πολύ το αμάξι. Έκανα καλα;
Επιστροφή στο Αμάξωμα/πλαστικά μέρη
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 9:41 am | Ενημέρωση για την καλοκαιρινή μας κολεξιόν . |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 7:20 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 28, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
Σταύρος 4x4 | Τετ Μάιος 28, 2025 6:12 am | Καλημέρα |
arahova | Τρί Μάιος 27, 2025 9:15 am | Καλημέρα σε όλους. |
sumi | Τρί Μάιος 27, 2025 7:10 am | Καλημέρα |
antonis1627 | Τρί Μάιος 27, 2025 6:27 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 7:26 pm | Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο . |
arahova | Δευτ Μάιος 26, 2025 4:15 pm | Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
Zoderman | Δευτ Μάιος 26, 2025 2:07 pm | Καλησπέρα ομάδα. Εχω ένα θέμα με το μοτέρ της τετρακίνησης. Υπάρχει καμία ασφάλεια να τσεκάρω μήπως έχει καεί η τι άλλο μπορεί να φταίει ; |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 6:33 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 6:32 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 25, 2025 10:28 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 25, 2025 6:11 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Μάιος 24, 2025 9:27 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 24, 2025 6:40 am | Φίλε ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ καλημέρα.Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 24, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ | Παρ Μάιος 23, 2025 11:34 am | καλημερα σας.ως νεο μελος θα με ενδιεφερε συμμετοχη σε πιθανο προορισμο της ομαδας στην περιοχη μου(λαρισα/θεσσαλια),με το καλο να βρεθουμε, να γνωριστουμε και να πουμε για τα κοινα μας ενδιαφεροντα(φυση, εκκδρομες, μηχανοκινητος αθλητισμος..) |
arahova | Παρ Μάιος 23, 2025 10:21 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 23, 2025 6:17 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 22, 2025 5:53 pm | Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο . |
arahova | Πέμ Μάιος 22, 2025 10:15 am | Καλημέρα σε όλους. |
Zoderman | Πέμ Μάιος 22, 2025 9:40 am | Καλημέρα στην ομάδα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 22, 2025 6:42 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Μάιος 21, 2025 10:06 am | Καλημέρα σε όλους. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης