Λιγο συνομο ιστορικο:
1η προσπαθεια σε εκδρομη με το club το cb χυμα, με την κεραια οπως-οπως, αποτελεσμα: ακουγα μονο τον Τονυ.

2η προσπαθεια, αφαιρεσα κατω απο το ραδιο σι-ντι το ασημο ρολοι που επιανε χωρο 1 din και προσπαθησα να το βαλω εκει με εξωτερικο ακουστικο, αποτελεσμα: ενω ειχε χωρο αριστερα-δεξια, στο πανω-κατω καπου σφυνωνε

3η προσπαθεια λοιπον και ελπιζω τελευταια, οσο ημουν στα ξενα μου ηρθε η ιδεα να αφαιρεσω εκεινο το φωτιστικο που ειναι στο καθρεπτη, (μιας και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε) και να χρησιμοποιησω τις τρυπες του για μια δικη μου βαση cb,μικροφωνου και ηχείου! επισης αυτο μου δινει ευκολια στο περασμα του καλοδιου της κεραιας μιας και εχω σκοπο να την περασω μαζι με την κεραια του ραδιο για μαγνητη (προσωρινα) η στην μελοντικη βαση οροφης ή να την παω μπροστα αριστερα στο φτερο (κλεμενη ιδεα απο kapo).
Την λυση στο να βγει ωραιο και επιθυμητο αποτελεσμα εδωσε το 3d printer (να ευλογαμε τα γενια μας και να δικαιολογουμε και στη γυναικα που εχω πιασει μισο γραφειο και το στολισα με ενα ''ρομποτ') στρωθηκα 2 μερες σε σχεδιαστικα προγραμματα-μετρησεις-δοκιμες κτλπ και εφτιαξα το σχεδιο, μετα 1 μερα εκτυπωσεις και ηρθε το αποτελεσμα! για μενα και το χρονο που αφιερωσα ικανοποιητικο

λιγο χρονο να μονταρω φωτο και ερχονται, και συντομα η τελικη δοκιμη με την τοποθετηση!!