T. Petros έγραψε:Καλώς ήρθες φίλε μου πολύ ωραίο το vitaraki σου. Να σε ρωτήσω με τους ανεμοθραυστες είσαι ευχαριστημένος? Είναι καλής ποιότητας? Κάνουν θόρυβο σε ταξίδι? Ενοχλούν το τζάμι σε ανέβασμα κατέβασμα?
Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις απλά σκέφτομαι να παραγγείλω αλλά έχω ακούσει πολλά περίεργα σχόλια.
Φίλε μου Πέτρο εγώ προτίμησα τις HEKO , προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εγώ ήθελα να μπορώ να έχω κατεβασμένο λίγο το παράθυρο του οδηγού ώστε να μπαίνει καθαρός αέρας.
Δεν χτυπάει άμεσα στο λαιμό ο αέρας, και έτσι αποφεύγω προβλήματα που είχα πριν (συνεχώς με πόνο στο λαιμό). Σαν ποιότητα, πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα τις αγοράς, ταιριάζουν απόλυτα, και το ομορφαίνουν κατά πολύ !!
Σαν θόρυβο, δεν θα έλεγα ότι έχω πρόβλημα. Φυσικά θα τον έχεις (διαφορετικά είναι ανεβασμένα τέλειος, και διαφορετικά κατεβασμένα) σε μεγάλες ταχύτητες, εγώ στα 120-130 που πηγαίνω συνήθως δεν με ενοχλεί.
Αν γίνει σωστή τοποθέτηση, θα έχεις μόνο ένα μικρό "κλακ" σαν να κουμπώνει όταν τα ανεβάζεις τελείως. Εγώ έχω και φιμέ τζάμια μπροστά και μέχρι τώρα (περίπου 1 χρόνο) δεν με έχει κάνει κάνα χαζό. Εκτός από καμία φόρα
που όταν ανεβάζω του οδηγού στο αυτόματο, με το κατεβάζει πάλι μέχρι την μέση. Αλλά το κρατάω το κουμπί πάνω και κλείνει κανονικά. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν οφείλετε στους ανεμοθραυστες.
Το κόστος είναι περίπου 70 ευρώ μαζί με τα περαστικά. (μιλάω για Σέρρες).
Εγώ δεν το μετάνιωσα. Ε και στο κάτω κάτω άμα δεν σου αρέσουν τους βγάζεις και τους κάνεις δώρο :)
Ελπίζω να σε βοήθησα.