Έχω πάει στο βαγονετο.Αν βγενει ΑΞΙΖΕΙ.Κατεβαινεις με ανσσανσερ ....μέτρα όπου περνάς με μαγνητοφωνημένη αφήγηση από όλα τα μηχανήματα κ στάδια εξόρυξης.Υπαρχει κάποια (φτηνή)είσοδος.
Χαιρετω τους μελλοντικους εκδρομεις μετα απο μικρο γολγοθα που περασαμε... Λοιπον τα μερη τα εχω κανει εκδρομες περυσι και προπερσι και οτι θελησετε απο πληροφορια διαθεσιμος. Καλο ειναι αν προγραμματισετε να πατε στο να ερθετε σε επαφη για λεπτομερειες,πχ για μειωμενη τιμη ως γκρουπ και αξιζει Το Επταστομο σπηλαιο που αναφερατε πιο πανω θελει πεζοπορια μετριας δυσκολιας περιπου στο 20λεπτο και αν βρεθει η βαθρα,εκτιμηση μου δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Το Κωρυκειον Αντρο αξιζει(τεραστια αιθουσα με καταπληκτικη ηχο ) και ειναι ευκολα προσβασιμο,εχει λιγο θεμα στο "παρκινγκ" αλλα με καλο κουμαντο βολευεται. Επισης στις πηγες του Βοιωτικου Κηφισου ή Ελεουσας ειναι ομορφα,εχει και εναν αρχαιο ναο πριν αλλα και πανω απο τις πηγες.(εκει κανουν και cave diving ) Η νεραιδοσπηλια εχει μονοπατι αρκετα δυσκολο και ισως σε καποια σημεια να χρειαστει σχοινι,κτλ οποτε δεν σας το συνιστω αλλα αξιζει. Και φυσικα το Χανι της Γραβιας ιστορικης σημασιας σημειο, αξιζει επισκεψης βεβαια τον Μαιο καλυτερα που εχει την αναπαρασταση. Αυτα απο τα αξιοθεατα που αναφερθηκαν βεβαια υπαρχουν και τα αλλα που προτεινα στην αρχικη προταση. Απο διαδρομες νομιζω σε οδηγει το ελατο μονο του Καλα να περασετε ελπιζω να βοηθησα,εμεις δυστυχως εργασια και χαρα.
Ευχαριστούμε πολύ για τις επιπλέον πληροφορίες Βαλάντη!! Πολύ χρήσιμες και κατατοπιστικές!! Κρίμα που δεν θα σε έχουμε στην παρέα μας και έχουμε και πολύ καιρό να τα πούμε... Ελπίζω να σε δούμε σε κάποια από τις επόμενες... Άντε δώσε και καμιά διαδρομή στον Βασίλη...
Συμμετοχές
1. Στράτος 2. Tony Louk (Θα περιμένω 09:00 στο Olympus Plaza αμέσως μετά το Σχηματάρι) 3. γατος 4. save animal 5. Kanellopoulos 6. Χρήστος 7. Οδυσσέας 8. ΔΙΑΣ-Ειρηνη 9. ΣΡΕΚ 10. ΘΕΜΗΣ 11.red-jim 12.GANT 13.sw1ive (Ιωάννης) 14. 15. 16.
Βλέπε, άκου, σώπα... Once you go mud, you never go back
Το πρώτο κομμάτι που θα κινηθούμε είναι έτοιμο. Θα βγάλω και κομμάτι από λειβαδι προς άνω σουβαλα ( μεγάλο κομμάτι αυτο.) Επαναλαμβάνω ότι το μεγαλύτερο μέρος που θα κινηθούμε είναι άγνωστο το τι θα συναντήσουμε.