από GregoryA » Παρ Νοέμ 15, 2019 10:23 pm
Η περιπετεια ενος σκασμενου λαστιχου ξεκινησε απο προχθες το πρωι. Οταν τελειωσα απο το σερβις και την επιδιορθωση των βαθουλωματων, μεσα σε καταρρακτωδη βροχη, γινεται η οθονη χριστουγεννιατικο δενδρο λογω βιδας που καρφωθηκε στο μπροστινο αριστερο τροχο....185...160...140...
Αναζητω εσπευσμενα βουλκανιζατερ και πετυχαινω ενα στην Πετρου Ραλλη. Μου βαζουν κορδονι αν και ζητω κατι πιο σιγουρο, τα γνωστα μου λενε οκ εισαι. Φευγω και ανεβαινω Ξανθη χωρις προβλημα και χωρις λαμπακια να αναβοσβηνουν.. Επειδη προγραμματιζω μεγαλο ταξιδι στο εξωτερικο αναζητω μια πιο μονιμη λυση και καταληγω μετα απο συστασεις σε ενα βουλκανιζατερ στην Καβαλα. Πραγματι φαινεται οτι εκαναν καλη δουλεια βγαζοντας το λαστιχο και τοποθετοντας μανιταρι, σαν ομπελα που εμπαινε και στην τρυπιτσα. Βαζουν οι ανθρωποι τις πιεσεις που τους ειπα και φευγω. Αρχιζει παλι το χριστουγεννιατικο δενδρο να αναβοσβηνει σπαστικα και συνεχομενα. Η μονη διαφορα ηταν οτι εδειχνε τη σωστη πιεση. Τηλεφωνω στο Τεχν. Συμβουλο στο Σφακιανακη, μου λενε πηγαινε στην κοντινη αντιπροσωπεια να βαλουν το τεστερ να το διορθωσουν. Πηγαινω στην Κομοτηνη, 5 λεπτα πριν κλεισουν, τους το λεω, ευγεναστατοι και γνωστες, ξερουν το θεμα και μου βαζει το παλικαρι το λαπ τοπ και μου το σβηνει, εξηγοντας μου οτι καθε φορα που θα κανεις τετοια δουλεια, θελει λαπ τοπ στην αντιπροσωπεια λογω λογισμικου, ενω αλλες εταιριες εχουν διορθωσει αυτο το θεμα με νεο λογισμικο και το μηδενιζει ο κατοχος του αυτοκινητου!! Φευγω και μετα απο 30χλμ. ακουω ενα ηχητικο μπιπ και ξανα τα ιδια με κανονικες πιεσεις επαναλαμβανω. Το σηριαλ θα συνεχιστει και αυριο με οποια suzuki αντιπροσωπεια βρω στο δρομο μου. Η οδυσσεια συνεχιζεται....
Lifes2short...Ride the World
SUZUKI VITARA 1.4 GL+ DITC 4WD
HONDA ST1300A PAN EUROPEAN
VESPA COSA 1
HONDA SH150