Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ Στέφανε! Πάντως όταν με καθυστέρησαν σε μια αλλαγή αντλίας κενού την οποία μου είπαν από μόνοι τους (

) ότι χρειάζεται αλλαγή όταν πήγα για το service των 40.000χλμ (εντός εγγύησης), μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης αντίστοιχης αξίας με το Vitara (Celerio

).
Θέλω να μου αρέσει πρώτα εμφανισιακά το αποτέλεσμα με τα ελατήρια (να δείχνει πιο jeep ρε παιδάκι μου και να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα μπροστά και πίσω, να μην φαίνεται σα να το τραβάνε προς τα πάνω

) και μετά να καταλάβω διαφορά στην οδήγηση και να μην σκέφτομαι τα νεροφαγώματα και τα εμπόδια! Θεωρώ ότι δε θα βυθίζεται τόσο πολύ το αυτοκίνητο σε εκκίνηση, φρενάρισμα και όταν σηκώνεται στις 3 ρόδες το αυτοκίνητο, αλλά θα το κρατάει πιο ψηλά.
Οι εντυπώσεις και οι φωτογραφίες μου σε 15 ημέρες!!! Στέφανε, έχεις εσύ καμιά μακρινή (ολόκληρη) φωτό από το δικό σου ψήλωμα; Όχι τπτ άλλο, αλλά να γεμίσουμε με ψηλωμένα Vitara το θέμα! Είναι το λευκό που είχε ανεβάσει στο Facebook το 4wheelershouse? Πάντως πάνε και αρκετά Jimny εκεί για ψήλωμα απ' ότι έχω δει! Θα έχουν και όλοι αυτοί θέμα με την εγγύηση;
Όσοι άλλοι έχετε βάλει mad ελατήρια, πείτε καμιά εντύπωση και ανεβάστε φωτό! Είμαι σίγουρος ότι έχετε κατευχαριστηθεί με το ψήλωμα και την απόδοση των ελατηρίων σε σχέση με τα μαμά!
Ζήρεια is calling me and i must go...