ΣωτηρηςΑβ έγραψε:Παιδες βουνοφαγος ημουν μιας και οτι εχω παρει το εχω φτιάξει αρκετά ως πριν απο δυο εβδομαδες εδωσα το cherokee xj με 6.5 ιντσες ανάρτηση και 35αρια λαστιχα που φόραγα... Πλέον πηγα σε κατι νορμαλ με το ngv και σκέφτομαι κάποια στιγμή να του βαλω μονο αποστατες εως 5 ποντακια. Λαστιχα εχω δοκιμάσει στα προηγούμενα αμάξια κυριως πρωτογενή silverstone 31 σε feroza μετα bf mud terrain 31 πάλι και 35αρια στο cherokee τα bf km3 ενα φανταστικό λάστιχο αλλα οχι για πολυ ακραία πράγματα μοας και τα ανοιγματα του ειναι στενοτερα απο τα km2 αλλα ειναι πιο ενισχυμενα στα πλαγια τα km3 και πιο νορμαλ λάστιχο απλα σε αυτη την διασταση που το θελω τωρα δε νομιζω να βγαίνει η σε τι διάσταση μπορω να παιξω χωρις λιφτ στο ngv
Αν θέλεις τέτοιας κατηγορίας λάστιχα μάλλον θα πρέπει να πας σε 16' ζάντα. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε 225/75/16. Σε 17' ζάντα τα πράγματα περιορίζονται σε ΑΤ λάστιχα, μπορείς να δείς κάποια
Ωραιος ο φίλος το έχεις ψάξει. Μάλλον σκέφτομαι για χιονολαστιχο εγώ μιας και το αμάξι θα παταει τον χειμώνα σε αρκετο χιόνι ειμαι ανάμεσα στα nokian και στα falken. Μου αρέσει και το cooper σαν πελμα που το βλεπω αλλα δεν ειναι χιονολαστιχο ειναι 4 εποχών