Είχα την "ατυχία" να αγοράσω ένα Peugeot 2008 κάνωντας χρήση της ατέλειας δασμών.
Από όσο φαίνεται οι κύριοι βρήκαν την ευκαιρία να μου δώσουν κάτι προβληματικό μια και θα το παντρευόμουν για 3 χρόνια!

Δεν θα ήθελα να συζητήσω τα προβλήματα που αντιμετώπισα ούτε τις συμπεριφορές.
Έτσι βγήκα στη γύρα για νέο όχημα γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να πληρώσω και τον αποχαρακτηρισμό του νυν για να το δώσω!

Τες πα....
Θέλοντας να ξαναβρώ τον ύπνο μου και την όποια ηρεμία μου εντόπισα κάποια οχήματα που με ενδιαφέρουν...
Μετά από έρευνα κατέρευσαν στα μάτια μου πολλά στερεότυπα αξιοπιστίας και ποιότητας πολλών εταιριών!
Δεν θα σας ζαλίσω με άλλα αυτοκίνητα, εσείς έχετε Suzuki και μόνο για αυτά θέλω να με ενημερώσετε!
Πριν το νυν είχα ένα Ford B-Max με ecoboost 1.0 125Hp και είμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά ένα φορτηγό αποφάσισε ότι είμαι στόχος, πάλι καλά είμαι σώος και ήμουν μόνος στο αμάξι!
Έπαθα "λαλα" και το έδωσα όπως ήταν αγοράζοντας βιαστικά το νυν... αυτά!
Λοιπόν ενώ το Vitara αλλά και το S Cross και τα δύο με μηχανικό κιβώτιο και 1.4 βενζίνη με έχουν πείσει μηχανικά ... κινητήρας σασμαν κλπ έχω αμφιβολίες για άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Για να μην τρελαθούμε δεν περιμένω Lexus ... ούτε τα σκληρά πλαστικά με ενοχλούν αφου έχω την γνώμη ότι αντέχουν περισσότερο!
Εκείνο που με έχει κάνει να μαζευτώ λίγο είναι οι τριγμοί που αναφέρονται. Και για να εξηγούμαι, τριγμοί σε off-road καταστάσεις είναι αν μη τι άλλο φυσιολογικοί αλλά τριγμοί σε καλούτσικη άσφαλτο.. πχ Εθνική οδό με εξαιρεση φυσικά όταν πέφτεις σε κάποιο σαμαράκι ή αντίστοιχο ή τριγμοί στο ρελαντί σε νέο αυτοκίνητο είναι κάπως .....
Σε κάποιο ξένο φόρουμ πήρε το μάτι μου και γκρίνιες για υγρασία στο τζάμι του πορτ μπαγκάζ εσωτερικά, όπως και για γρήγορη σκουριά σε σημεία που έχουν χτυπηθεί από πετραδάκια (rock chips) κάτι που δεν είναι καθόλου σπάνιο ... μάλλον κάτι στάνταρ (rock chips).
Μην νομίζετε δεν τα βγάζω άχρηστα, αλίμονο το αντίθετο για να συζητάω εδώ και να ζητάω γνώμες!
Οπότε σας ακούω....
Υ.Γ. Τα παιδιά μου είναι του Γυμνασίου και πολλοί θα πουν ότι τα οχήματα αυτά είναι μικρά αλλά το μπατζετ μαζί με τη προιστορία .. δεν επιτρέπει κάτι άλλο!
Υ.Γ. Ο φίλος gatoz που τυχαίνει να είμαστε συνοννόματοι και ίδιου εργασιακού αντικειμένου με έβαλε στο τριπ για το Vitara που το είχα σαν outsider και τον ευχαριστώ!